Siirry sisältöön
keskittymisvaikeudellinentyttö

Moikka. Olen 8 luokkaa käyvä tyttö, ja olen kiinnittänyt nyt kasin alussa huomiota mun koulunkäyntiin. Olen huomannut että en pysty keskittymään tunneilla, ja on ”pakko olla mukana menossa” joka tunti. Huutelen ja puhun huomautuksienkin jälkeen toiselle puolelle luokkaa kavereille. Usein myös teen jotain pientä liikettä koko ajan jalalla, ja keinun tuolilla. Pystyn keskittymään vain nykyään niillä matikan tunneilla, joilla olen resurssiopettajan kanssa kaksin opiskelemassa. Muilla tunneilla minulla on oikeastikkin keskittymiseen liittyviä ongelmia. Olen muutaman kerran huomauttanut vanhemmille asiasta, mutta he vain luulevat että esitän, koska ovat tottuneet siihen että koulussa menee hyvin, ja tunneilla ollaan hiljaa. Olen meidän perheen lapsista se ongelmallisin. Olisiko syytä epäillä jonkinlaista ADHD:ta ? Kiitos vastanneille oikein paljon jo valmiiksi.

Cycelinn

Täällä sama ongelma.. Pakko tehä tunnilla jotai ja en osaa olla hiljaa vaikka kui kiellettäs ja huomautettas. Ja vieläku ei kukaa välitä ja opekki vaa et oon tunneila tarpeeks hyvä nii en tarvii mitää tukiopetust tjsp. Ei vaa pysty isosa ryhmäsä keskittyy ku pittää tehä jotai muuta. Kai tähä pitää vaa tottuu..

Tyttö, 8lk

MLL Ylläpito

Keskittymisen vaikeudesta isossa ryhmässä voisi keskustella kahden kesken joko oman luokanvalvojan tai erityisopettajan (tai kyseisen resurssiopettajan) kanssa. Olisiko mahdollista opiskella muitakin aineita, kuin matematiikkaa, resurssiopen kanssa tai pienemmässä ryhmässä?

On hienoa, että olette itse kiinnittäneet asiaan huomiota ja haluaisitte asiaan muutosta. Kannattaa ottaa asia vielä uudelleen puheeksi vanhempienkin kanssa.

Tsemppiä!:)

Vastaa aiheeseen: Minullako keskittymishäiriö / ADHD

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top