Siirry sisältöön
HF⚠️💖

Siis oon oittanu jo melkein viikon eikä mun aloittamaa keskustelua mistään. Kirjoitin sen kohdalle ”seksuaalisuus” jossa kerroin miksi [osa tekstistä poistettu] ( silmä todella monet kysyvät sitä koko ajan niin päätin antaa siihen selkeän ja asiallisen vastauksen ) voisitteko yatävällisesti olla ignooramatta sitä!!!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos viestistäsi ja hyvä, kun laitoit viestiä tästä asiasta.

Viestisi poistettiin, koska se oli Nuortennetin sääntöjen vastainen. Emme julkaise täällä viestejä, jotka ovat syrjiviä tai loukkaavat muita. Päädyimme viestisi poistamiseen, koska se loukkasi tiettyä ryhmää sekä nuoria yksilöinä.

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

HF⚠️💖

Öö miks vidus se poistettii. Ootte vaa kaikki rasisteja

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Hyvä, kun pyydät vielä tarkennusta. Ymmärrän, että asia voi jäädä mietityttämään.

Olit muotoillut viestisi kyllä asialliseen sävyyn, mutta tästä huolimatta viestin sisältö oli keskustelupalstan sääntöjen vastainen. Haluamme, että Nuortennetin käyttäjät voivat kokea keskustelupalstan turvallisena paikkana ilman, että tarvitsee pelätä joutuvansa loukatuksi tai kohtaamaan syrjivää puhetta esimerkiksi omaan seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin liittyen.

Jos haluat edelleen jutella ja pohtia jonkun kanssa tästä aiheesta, josta kirjoitit tai ihan jostakin muustakin, niin meidän Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) voi soittaa. Voit tulla myös chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Näissä kanavissa voit jutella kaikesta, mikä mietityttää tai pohdituttaa. Kanavat ovat nimettömiä, luottamuksellisia ja ilmaisia.

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Mis mun kaikki vastaukset/keskustelut??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top