Siirry sisältöön

mistä itkeminen johtuu, minussa se on outoa?!?!?!?!

kaisa

Jos joku sanoo ihan mitä tahansa kysyy minulta et onko nilkkani kipeä, en tiedä miksi mutta minua alkaa itkettää… silmäni vuotavat saatan alkaa itkeä ihan asioista josta en halua itkeä..

ja sitten että todella läheinen ihminen minulle kuoli kauan aikaa sitten mutta jos alan miettiä sitä alan itkeä. Masennusta minulla on usein ja jos välillä olen koneella alan ajatella kaikkea sitten vain purkahdan itkuun! miki? minua masentaa varsinkin kotona ja koulussa kavereiden kanssa ei olllenkaan, haluaisin aikuisen apua koska minulla ei ole hyvö olo! :/

Luutarhan koluaja

Murheet ovat osa elämää. Sulla se purkautuu herkemminen kuin jollain toisella. Toivotaan että sulla on läheisiä ystäviä jotka auttavat sua jatkamaan. Ota huoli puheeksi.
Olet itsesi vankina, teet mitä et halua tehdä. Niin on mullekkin käynyt. Yritä miettiä, milloin yleensä alat itkeä. Jos itkettää, itke pois. Oletko isossa koulussa? Nimittäin se vaikuttaa. Jos on jatkuvasti muiden odotuksen ja paineen alla, se ei tietenkään ole kivaa.
No, okei, ehkä mun viestissä ei ole mitään järkeä. Mun ohje on tämä: Ole sinä, älä kuvittele muiden ajattelevan sinusta mitään pahaa. Mieti, kuka olisi luotettava ja ymmärtävä aikuinen ja hanki apua.

viestin kirjoittaja

kiitos avusta, äitini sanoi että paha olo ilmenee minussa kyynelten/itkun kautta. vaikka minulla ei olo pahaa oloa välillä alan itkeä silti:/

herma-mansikki

Mulla sattuu rintaan eikä kukaan jätkä oo purrut sitä vaik siin on fritsut!!! Yhyyy!!!!:(

Vastaa aiheeseen: mistä itkeminen johtuu, minussa se on outoa?!?!?!?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top