Siirry sisältöön
yksinäinen

mä oon 12 vuotias poika ja oon luokan nuorin en sanois et mua syrjitään mutta mua ei oteta vakavasti oon muiden mielestä lapsellinen oon myös luokan tietoviisain. kun yritän selittää jotain asiaa nii mut keskeytetään kesken lauseen. musta tuntuu ett mun pitäis olla 6 eikä 7 luokalla. vapaa ajallani oon melkeen aina kotona. ala koulussa oon ruvennu itkee helposti. mä näen että vika on mussa eikä mun kavereissa. jos mun äiti kysyy illalla että onhan koulussa kaikki hyvin nii en pysty vastaamaan muutaku ei ja kun mun äiti on menny alan vaan itkeen hiljaisesti. osaako joku auttaa oikeasti, koska en tiedä mitä mun pitäis tehdä ollakseni onnellisempi?

olet arvokas

oon pian 13v.eli oon seiskalla ja luokan nuorin. mua haukuttiin kun oon lyhyt ja nuori, otin ne vastaan leikillä. ei mua enään.sun pitäis puolustaa ittees sanomalla vaikka että:” toi sun juttus on tosi kiva, mut oli kyllä mun vuoro puhua.” ilmaiset ittes kohteliaasti ja mukavasti.jos oot fiksu, ja tiiät paljon asioita, eihän sun tarte niitä selittää muille ellei ne sitä pyydä.yleensä ne jotka keskeyttää sut, aattelee että: ”toi on vaan toi, puhunpa sen päälle.” älä välitä, ne tyypit on inhottavia ja täynnä itteesä. sun pitää todistaa että et ole heikko tai herkkä ja uskallat panee vastaan ja puolustaa ittees. oot hieno ihminen, oot fiksu, vahva, et esitä tai ole muuta kun oot. tytöt tykkää pojista jotka ei esitä. tee lista onnistumisistasi, ja asioista joissa olet hyvä. älä välitä niistä inhottavista tyypeistä, ajattele positiivisesti.puhu jollekkin hyvälle ja luoteetavalle aikuiselle, tulee heti parempi mieli. pärjäile!

joku random??

Luokallani on ainakin yksi tieto viisas se ei kyl oo mitään hauskaa kun se esittää että plaa plaa plaa ei oo tarkotus mollata mutta älä esitä mitään semmosta et tiiän kaiken koska se on tyhmää voit kyl olla semmonen joka saa hyvät kokeen numerot mut älä esitä tunnilla niin että viittaat koko ajan ja että se on semmonen kun valo taittuu… ja niin tässä pieni kuvas hänestä: hän on viisas mutta esittelee sitä liikaa ja että kato sain 1,120 haueb se on tosi iso ja wolksvagen on maailman suosituin auto luin sen lehdestä se uskoo kaiken mitä lukee TM lehdestä.

fking noob

[osa tekstistä poistettu] Se tyyppi joka on sun luokalla saa viitata tunnilla ja pitääki viitata jos tietää. Ei se oo mitään esittämistä. Se vaan haluaa kertoo mitä se tietää siitä asiasta. tuo on esittämistä ku et vaan ite tiiä kaikkee mitä se sanoo nii oot vaan kateellinen ku se tietää. Keskustelun alottaja voi olla turvallisilla mielin, koska jos jotain muka ärsyttää tuo nii se on vaan kateellinen. :DDDD

tyttö 15.v

Hei. Voit just sanoa, että hei oli mun vuoro puhua, saisinko sanoa asiani loppuun tai saisinko mä puhua välillä. Sussa ei ole mitään vikaa! Sun kavereissa se vika on. Jos ne ei hyväksy sua sellaisena kuin olet, he eivät ole oikeita ystäviä. Ja muista, että herkkyys ei todellakaan ole heikkoutta! Herkkyys kertoo, että olet tunteellinen ja se on upea asia! Olen itsekin todella herkkä ja olen ylpeä siitä. Ja älä välitä jos joku nollaa sua, että tiedät paljon. Sellaiset on oikeasti kateellisia, koska eivät itse tiedä yhtä paljon kuin sinä ja yrittävät sinua mollaamalla tuntea itsensä paremmaksi ja toisen mollaaminen on ainoa tapa heille hyväksyä itsensä. Ja se on aivan väärä tapa hyväksyä itsensä.

Minä olen eri mieltä tuosta, ettei saisi viitata koko ajan. Tottakai saa ja pitää jos tietää!
En ymmärrä miksi jotkut valittaa siitä, että joku viittaa luokassa koko ajan. Minusta se on hienoa, että on aktiivinen ja tietää paljon.
Ei kouluun tulla muita varten vaan itseään varten. Ja aktiivisuudellaan näytetään opettajalle, että osaa. Joten rohkeasti viitatkaa vaikka koko ajan!
en ymmärrä kun jotkut eivät viittaa paljon, koska esittävät muille olevansa cooleja. Se vasta epäcoolia onkin jos ei viitsi viitata, koska miettii mitä muut ajattelee.
Sanon vaan, että älkää eläkö toisten elämää. Älkää eläkö niinkuin toiset ihmiset haluaa. Kaikkiin ei voi tehdä vaikutusta eikä tarvitsekaan.

13 w tyttö

Tuskin se syrjiminen johtuu siitä et oot nuorin. Se voi johtuu monista
muistaki asioista. Mulla ainaki jotkut mun kavereista puhuu
vahingossa päälle tai sit ne ei oo just niitä mun parhaita
kavereita joita kiinnostas kuunnella jotai mun juttuja. En itekkää
tunne itteeni seiskaluokkalaiseks joten mulla on aikalailla
sama ongelma. Se on myös iha tavallista et itkee ja ei
siinäkää oo mtn hävettävää koska ne on vaa tunteita.
Jos sun kaverit ei hyväksy sua ni se vika ei todellakaa
oo sussa. Toivottavasti tästä oli ees jotai hyötyä

Vastaa aiheeseen: mitä minä olen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top