Siirry sisältöön
ihan miten vaan

Pari vuotta sitten mulla oli hyvii kavereit, pärjäsin koulussa ja olin kaikin puolin iloinen ja aina hyväl tuulella. Nykyään kaverit on samat, mutta en enää puhu… Olen hiljaa en kuuntele muiden puhetta.. Tunnen olevani yksin.. Olen aina joko koulussa tai kotona en koskaan kavereilla. Mikään ei kiinnosta. Tuskin edes hymyilen… En pidä ihmisistä… Haluan olla yksin, mutta kuitenkin pelkään sitä… Itken usein kotona illalla kun olen käymässä nukkumaan. Sain ennen kokeista jopa 10 tai 9 nyt viime kokeesta sain 5+… Tiedän että olen muuttunut, mutten tiedä miten tässä kävi näin.. Kaikkein eniten pelkään puhumista.. Jopa moi on minulle usein liikaa.. Paitsi ettei minulle kukaan puhu… Kotona olen kuin ennenkin.. Sama kuin kaks vuotta sitte mutta muualla olen aivan lukossa…

En tiedä miksi kirjoitin tänne… Tämä oli hetken päähän pisto..

Nimetön

Moi.

Oletko kertonut tunteistasi ja ajatuksistasi jollekin? Niistä voisi puhua vaikka terkkarin, kuraattorin tai psykologin kanssa. Olit rohkea, kun kirjoitit tänne, se on jo paljon. Sun kannattaisi puhua nyt asioistasi, niin voisit saada asiantuntevaa apua. Vaikka olisitkin mielestäsi muuttunut tietämättäsi, niin siihen voi saada muutoksen myös toiseen suuntaan. Kavereille kannattaa puhua ainakin jonkin verran ja pitää ne ihmissuhteet olemassa, sillä ne on kuitenkin aika tärkeitä. Jos tuntuu, ettet kertakaikkiaan pysty puhumaan muille ihmisille, niin voit soittaa Lasten- ja nuorten puhelimeen tai kirjoittaa kirjepalveluun, molemmat anonyymejä ja ilmaisia. Sulla on oikeus saada apua ja voit vielä kokea elämäniloa!

Tsemppiä ja halaus =)

Kuuntelija

Sanoit olevasi kotona kuin ennenkin. Jos se tarkoittaa sitä, että voit puhua vanhempiesi kanssa niin kannattais varmaan puhua. Olethan näköjään huolestunut omasta tilastasi. Toivottavasti kevät saa ilon tuntita sinulle ja tuo kavereitakin. Yritä tsempata loppulukukausi.

Tsemppiä!

Mulla oli tässä vähän aikaa sitten melkein samanlainen tilanne. Mitä jos koittaisit puhua kavereillesi? Tai jos ei, niin hanki uusia. Kokeisiin sinun kannattaisi lukea enemmän. Tee koeasioista vaikka lista joka jää mieleesi. Muista:Muiden ihmisten seura on tärkeää mutta ole välillä yksinkin!

rotanpaska

vitut minä noista katso Madoka Magica!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa aiheeseen: Mitä mulle on tapahtunnu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top