Siirry sisältöön
❄️

Oon 15v tyttö ja tällä hetkellä aika hukassa. Tulevaisuus pelottaa mua ja tällä hetkellä tuntuu, että mun elämässä ei ole mitään iloitsemisen arvosta. Harrastukset ei enää saa mua hyvälle mielellä, koulu stressaa ihan älyttömästi, en jaksa enää nähä kavereita ja tuntuu et oon koko ajan vihainen esim. perheelle. Tuntuu, että on niin paljon kaikkea, että ei vaan enää jaksa.
Aamulla on hirveen raskasta nousta ylös ja oon nykyään aina koko päivän tosi väsynyt. Skippasin just viikon kouluakin, kun ei vaan ollu fiilistä mennä ja oli paljon kokeita. Oon puhunut netissä näistä samoista jutuista ja monet on sanonut, että mun pitäis mennä puhuu koulun kuraattorille, mutta en osaa kasvotusten puhua mun ongelmista ja en haluaisi välttämättä, että mun vanhemmat saa tietää mun käyneen kuraattorilla. Mä oon aikasemmin käyny koulupsykologilla saman jutun takia n. vuosi sitte, mutta siitä ei sillon ollu mitään apua. Mitä mun pitäis oikeen tehä?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle https://www.nuortennetti.fi/foorumi/paivystaja-mukana-keskustelussa/.
Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

~

Tähän aiheeseen liittyen mulla on välillä tommosta ja sit vaan etsin jonkun rauhottavan jutun, mutta toi vaikuttaa pitkäaikaselta niin kannattaa varmaan jollekin läheiselle puhua ja pyytää tukea ja silleen jos on vaikee mennä puhuu kuraattorille. Tai koita jotenkin pistää ajatukset pois tulevaisuudesta ja keskityt siihen mitä pitää tehä nyt ja sitten kun pitää miettiä tulevaisuutta niin keskityt siihen. Ja jos toi koulu stressaa niin kannattaa sanoa jollekin opettajalle tai luokanvalvojalle. En kyllä tiedä toimiiko tää kaikilla mutta mulla toimii. Tsemppiä!✨

pii

Kokeile jotain muuta psykologia kun koulun omaa! Koulunpsykologista ei ollut apua, mutta nuorisopsykiatrian poliklinikalta löytyi oikeanlainen auttaja <3

Vastaa aiheeseen: Mitä mun pitäis tehä?!?!?!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top