Siirry sisältöön
M

Olen 17-vuotias poika pääkaupunkiseudulta enkä ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa. Alan kaivata lähes pakonomaisesti sellaista hellyyttä, suukottelua ja sylikkäin makaamista. En ole ikinä ollut niin vahvasti seksin perään vaan tällä hetkellä se asia mistä unelmoin seurustelussa on makaaminen sylikkäin sohvalla katsoen jotain elokuvaa samalla kun minä paijaan tyttöystäväni hiuksia ja ehkä suukotan häntä muutaman kerran. Ei se tarkoita etten haluaisi myös harrastaa seksiä jos hän siihen suostuisi mutta en varmasti puskisi häntä siihen koska olen itse sillä saralla aika epävarma enkä siksi varmaan pystyisi siihen jos toinen olisi paineen alla. Minusta seksi on alunperinkin jotenkin yliarvostettu osa parisuhdetta ainakin sanan biologisessa mielessä. Se mitä odotan eniten seksiltä on sitä että herää aamulla ikkunasta tulevaan auringonpaisteeseen tytön vierestä ja makaa siinä hänen vierellään kun hän vielä nukkuu sikeästi.
Olen kiinnostunut politiikasta, historiasta, taloudesta, filosofiasta, kulttuurista ja tietokonepeleistä. Nämä kiinnostuksen kohteet eivät ole hirvittävän suosittuja tyttöjen parissa joten se voi helposti uskoa vaikuttaneen siihen miksi en ole vielä seurustellut.
Eli ehkä tässä vaiheessa huomaatte jo ongelman. Ajattelin vain kysyä että kärsiikö joku muukin tällaisesta äärimmäisen ”epämiehisestä” unelmista ja kiinnostuksen kohteista? Ja ajattelin myös kysyä tytöiltä että millainen on heidän unelmapoikansa. Ihan vain mielenkiinnosta. Jos on vaativa niin ei kannata hävetä, kaikilla on oikeus unelmoida täydellisyydestä. :)

morooo

Minusta on hienoa että olet oma itsesi! Kuka muka väittää että kaikkien poikien pitäisi olla kiinnostuneita lätkästä tai futiksesta? :) löydät vielä varmasti jonkun ihanan tytön joka odottaa juuri sinua ;)

Ja mielestäni unelmapoika olisi:
-urheilullinen
-hyvä hygienia
-vähän romantikko
-uskollinen
-yms.. :)

16-vuotias tyttö

Mä voin vastata tähän. Ensinnäkin mä kaipaan vähän samoja asioita kun sinä. Kaipaan enemmän hellyyttä ja luotettavuutta, kuin seksiä. En tunne olevani siihen vielä valmis. Sen sijaan pidän esimerkiksi piknikeistä iltamyöhään, kuun katselemisesta yhdessä, ja juurikin siitä, että maataan sohvalla vierekkäin katsellen elokuvaa lämpimän peiton alla. Ehkä lasi kaakaota kermavaahdolla ja nomparelleillä.

Mä itse oon kiinnostunut myös historiasta ja filosofiasta. Tykkään myös tietokonepeleistä. Mä tykkään ruoanlaitosta, ja se onkin mun ammatti (tai no, opiskelen sitä parhaillaan). Pidän erilaisista ihmisistä, ja mua kiinnostaa lähes mikä tahansa luova asia.

Unelmapoika olisi sellainen, joka ei lääpi liiaksi. On hienoa kuulla olevansa kaunis ja arvokas, mutta jos mies jatkuvasti pälättää siitä, että miltä näytän ja samaan aikaan yrittää ujuttaa joka vaiheessa kätensä rintaliiveihini tai housuihini… EI KIITOS! Myös jatkuva läpän heitto siitä kuinka katselee mun rintoja/persettä käy pidemmän päälle hyvin ahdistavaksi. On hienoa myös liikkua johkin poikaystävän kanssa. En viihdy pelkästään kotona maaten. On tosi epämiellyttävää, jos koskaan ei mennä esimerkiksi kahvilaan, tai syömään. Kaipaan elämää myös kodin ulkopuolellekkin.

Sellainen joka ottaa suhteen tosissaan. En halua olla kellekkään pelkkä lelu. Jos toinen tietää että tulee pettämään, sanokoot sen heti suhteen alussa. Silloin tiedän, että hänet pitää kiertää kaukaa. Typerää lähteä suhteeseen jos tietää, että loukkaa toista vielä verisesti.

Kaipaan myös miehistä tukea. Sellaista miestä, joka ongelmien saapuessa ei jää tuijottamaan suu auki ja ihmettelemään ja huutamaan äitiä, vaan pystyy ottamaan tilanteen hallintaan jopa vaikeissa tapahtumissa, ja siten suojelee myös mua.

Haluan myös miehen ymmärtävän ettei elämä oo pelkkää aurinkoo ja juhlaa. On naurettavaa jos toinen heti on harkitsemassa eroa, jos toisella on huono päivä. Elämässä on huonojakin asioita, joista tulee surulliseksi. Toisen syyllistäminen hänen surustaan on vastenmielistä. Toisen pitää antaa tuntea kaikki tunteensa. Jopa suru ja viha. Itse vielä kun olen sairastanut pitkän masennuksen, niin myös tulen omistamaan päiviä, jolloin surettaa.

Siinä muutamia ajatuksia. Tietenkin niitä olisi lisää, mutta nuo on vielä aika helppo täyttää.

Tässämunajatuksia

Haluun parisuhteelta sitä, että osoitetaan rakkautta tosi avoimesti.
Kans haluun maata sylikkäin, nukkua vierekkäin ja tuntee toisen läsnäolon ja lämmön.
Haluun pitää sylissä, kutittaa, nostaa ilmaan, antaa selkään, silittää, painaa itseäni vasten, halata, läpsäistä pepulle, suudella jne. mitä näitä on
Haluun parisuhteen, jossa vois puhuu tosi avoimesti ihan mistä vaan
Haluun parisuhteen, jossa voin olla rehellinen, eikä tarvii esittää mitään
Sit kans haluun parisuhteelta, että siihen niinku lähdetään joko tosissaan tai ei ollenkaan

Ja toki haluun olla yhessä jonkun kaa, jonka arvomaailma ja kiinnostuksen kohteet vastaa jokseenkin omiani
Ja sit haluun parisuhteelta sitä, että se toinen malttaa odottaa seksin harrastamisen suhteen. Oon itse aseksuaali nii mulle seksin harrastaminen ei oo samalla tavalla luontevaa eikä myöskään samalla tavalla tyydyttävää, nii en haluais että sitä pitäs tehä usein tai varsinkaan heti alkuun, mut tietenkin haluaisin tyydyttää kumppanini myös seksuaalisesti

19v poika, hiljattain eronnut ensimmäisestä parisuhteestaan (kesto oli puolen vuoden ja vuoden väliltä, tunsin entisen kumppanini joitan kuukausia ennen suhteen alkua ja oltiin jo valmiiks läheisiä)

Haluun, että katotaan animea sylikkäin, laitetaan ruokaa yhdessä, istutaan yhessä tyhjällä rannalla ja katotaan järven yli, käydään yhessä mielenosoituksissa, puhutaan pitkiä monen tunnin puheluita keskellä yötä ja kun ollaan kaukana toisistamme, niin kaivataan toisiamme.
Ja ennen kaikkea: haluun rakastaa ja olla rakastettu. Hyväksytty just tälläsenä kun oon, kaikessa epätäydellisyydessäni.

Vastaa aiheeseen: Mitä sinä haluat parisuhteelta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top