Siirry sisältöön
LOL

Moi! Yks mua vanhempi tyttö on koko ajan ilkeä mulle, enkä tiedä mitä teen.

Vajaa 2kk sitten aliitin 7.ä1luokan, ja kaikki meni hyvin. Köyn siis pienluokkaa, ja tämä tyttö on taas 8.-luokalls. Olen ihan normi tyttö, ja köyn kouluni todella tunnollisesti jotta saisin hyvän työpaikan, ja jotta tulen toimeen mahdolkisimman hyvin toisten kanssa. Olen jopa saanut yhden kaverin, mutta tää mun kiusaaja, en tiedä mitä pistäisi sanoa hänestä.
Hän on levittänyt yksityosasioitani muille, ja yrittäny saada kua lintsaa ja kaikkee lähtee mukaa, ja sai yhden avustajan meijän luokalta pois koska muka ahdisteli häntä, vaikka hän yritti auttaa. Sitten hän vittuilee mulle koko ajan. Eräs päivä hän sanoi mulle, että pidä säli ämmä se turpad kii. Vaikkakin siis puhuin yhdelle meidän toiselle luokkalaiselle.
Ollaan oltu opettajaan ja kuraattoriin yhteydessä, mutta nyt on tullu muka sitte rehtorilta määräys että kaikki mun ja mun vanhempani puhelut menee suoraan rehtorille.
Heidän mielestään tää tyttö on kukava. Tottakai hän osaa tsekkaa tilanteen jossa ei ole aikuisia, ja aikuisten seurasssa olla sädekehä pään päällä.
Ja muka tälle on sanottu ettei puhuis mulle, ja pysyis kaukana kustanja itte oon sanonu niin.
Mutta hän ei jätä mua rauhaan.
Ollaan oltu poliisiinkin yhteydessä, mutta ei voida tehdä ilmoitusta jos ei oo ollu väkivaltaa, tai että olis puhelimeen laittanu ilkeitä viestei, mutta kun se eionneksi tiedä mun numeroo.
Täs eräs pöivä piti myös olla palsveri hänen, ja hänen vanhempansa kanssa, mutta seuraavana päivänä hän sanoi ettei joidenkin pykälien mukaan voidakkaan tehdä.
Olen jopa ollut pari pöivää välillä pois koulusta sen takia, koska olen niin väsynyt.
Melkein joka ilta itken, ja meinaan sortua viiltelyyn. Vaikka viiltelystä on jo 4-5kk, nii nyt taas melkein sorrun siihen. En tiedä mitä teen.

Miksi minä?
Miks ketään ei yritä edes saada loppuu?
Pistäisikö mun kestää tätä siis 2v, eli ens vuos viel vai?
Voitteko auttaa?

Olen niin poikkim etten jaksa vain enää!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kurjaa kuulla miten ikävässä tilanteessa olet. Tuntuu varmasti vaikealta jaksaa itseensä kohdistuvaa huonoa käytöstä jatkuvasti. Hyvä että osaat itse arvioida millaisiin tilanteisiin kannattaa ja ei kannata lähteä mukaan. Mahtava myös kuulla, että sinulla on tavoitteita tulevaisuutta varten ja haluat pärjätä koulussa hyvin.

Muista kuitenkin, ettet sinä ole tehnyt mitään väärää, vaan tällä toisella tytöllä on varmasti itsellään tosi paha olla ja hän purkaa sitä jostain syystä sinuun.

Vaikka tuntuisikin ettei kukaan yritä saada asialle loppua, kerroit kuitenkin, että vanhempasi ovat auttaneet sinua ja asiasta on keskusteltu monella eri taholla. Olethan kertonut miten ahdistunut olet tilanteesta? Jos onnistuisitte vaikka pitämään sen palaverin yhdessä toisen tytön vanhempien kanssa?

Sinä olet huippu tyttö juuri sellaisena kuin olet ja ansaitset käydä koulua rauhassa, kuten kaikki muutkin. Koita keskittyä elämässäsi niihin voimavaroihin, jotka auttavat sinua jaksamaan, äläkä jää tämän asian kanssa yksin, vaan pidä vanhempasi ja hyvät kaverisi ajan tasalla tilanteesta.

Jos ahdistus kasvaa suureksi ja tuntuu, että haluaisit viillellä itseäsi, koita keksiä jotain muita keinoja purkaa pahaa mieltä; koita jutella jonkun kanssa, lähde vaikka lenkille tai kirjoita ajatuksiasi ylös. Olet ollut jo useamman kuukauden satuttamatta itseäsi, se on hieno saavutus mistä kannattaa pitää kiinni.

Jos kaipaat juttukaveria, voit soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeron 116 111, ma-pe klo 14-20 ja la-su klo 17-20.

Tsemppiä ja voimia loppu syksylle!
Lasten ja nuorten puhelimen ja netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Mitä teen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top