Siirry sisältöön
umh

Oon ihan hukassa. Oon kesästä asti laihduttanut. En tiennyt laihdutuksesta paljoa mitään, joten mä vaan aloin liikkuun ja vähensin syömistäni. [osa tekstistä poistettu] Lisäksi urheilin hiki hatussa. Nyt paino on normaalipainon rajoissa, eli siis vähän alle ylipainon. [osa tekstistä poistettu]

vähän mua nyt on alkanut huolettaa kun paino ei enää putoa. Se on ollu jumissa jo 2-3kk. Aloin lukee asiasta ja selvis että oon ollu liian tiukalla dieetillä. Nyt oon yrittänyt syödä [osa tekstistä poistettu], mutta ei se paino edelleenkään liiku. Joskus jopa vähän nousee[osa tekstistä poistettu]! Sinänsä mun paino ei nyt ole enää paha, mutta olis kiva saada se silti alhaisemmaks, että ei tarvis stressata. Onko mun keho säästöliekillä? Miten saan sen pois? Lihonko jos otan sen pois siitä? Musta tuntuu et mun vatsa roikkuu enemmän tän syömisen lisäämisen takia, vaikka se voi olla kyl kuvitelmaakin.

liikuntaa muuten harrastan ahkerasti, pyrin aina aktiivisiin valintoihin (portaat hissin sijasta, seisominen istumisen sijasta) liikuntaa on 6x/ viikko kuntosalilla, mulla on oma ohjelma ja osan ajasta teen sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä.

syön myös hyvin kasvis, hedelmä ja marjapitoista ruokaa, ruisleipää, kalaa, maitotuotteita ja 2x/vk oon nyt yrittänyt sallia pienen herkun, kuten eilen palan piirakkaa.

Vastaa aiheeseen: Mitä teen??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top