Siirry sisältöön
Huonoihminen

Mä olin noin 5v. kun tutustuttiin. Me oltiin parhaita kamuja ja puolustettiin toisiamme. meillä oli yhteisiä tempauksia ja leikkejä. Sitten kun olimme 9v. hän muutti toisellepuolelle suomea. 3vuotta myöhemmin hän tuli käymään ja meillä oli kivaa kunnes suutuin jostain pikkujutusta ja sain hänet itkemään. hän oli juuri lähdössä bussiin kun haukuin hänet julkisesti.. -.- MÄ OLEN IDIOOTTI! hän lähti itkuisena ja en kuullut hänestä enää. nyt 2vuotta myöhemmin löysin hänet facebookista ja olen yrittänyt pyytää anteeksi.. mua harmittaa. Hän oli mulle tosi tärkeä enkä tajua miksi ajoin hänet pois viereltäni.. tunnen itseni niiiiii9n tyhmäksi. en ihmettele jos hän ei halua olla kanssani missään tekemisissä mutta haluaisin olla hänen ystävänsä! MITÄ TEEN 8( apua??? Kiitos etukäteen

Huonoihminen

Pliis auttakaa mua.. :,( SE ON MULLE TOSI TÄRKEE!! EN HALUU MENETTÄÄ SITÄ! Mulla nous sillon tunteet pintaan ku mun mummo oli kuolemaisillaan ja sitte tuli sanaharkkaa ni se vaan jotenkin paisu enkä enää ossannu olla mutta haluaisin olla sen kaveri!! Pliiiis!

kerro et…….

kerro sille sun mummusta ja se sen hetken tilanne, mikä se oli ja kerro et oot pahoillas ja et se on sulle tärkee ja haluisit et se on sun kaveri.

POIKA 15

musta sun pitäis pyytää anteeks. joskus tuollanen asia koskettaa läheltä sydäntä ja jos se osuu niin naarmuja on aika vaikea saada pois.(anteeksi jos puhuin metaforeilla) pojat ovat joskus anteeksi antavaisia. kuten mä. mä en niin pahasti suutu jostain tuommosesta mut kyl siinä itku tulis ja surettais kauan,mut sitten mä tajuaisin ettei se ehkä mitään tahalleen sanonut vaan se oli varmaan vaan suuttunut jostain muusta asiasta ja sitten se suuttu mulle. mulla on ollu samanlainen tilanne, mun tyttökaveri jätti mut tekstiviestillä ja pari viikkoa myöhemmikn se muutti kuopioon n.200 km kauas musta. ja nyt mä löysin sen facebookis se pyys multa anteeks ja se halus olla mun kaveri.

Pahaihminen

POIKA15 :( oon pyytäny anteeks oon selittänyt sen aikaisen tilanteeni oon tehny kaikkeni mutta hän vihaa minua.. En tiedä mitä enää tehdä…

nappis

Se on alkamassa pikkuhiljaa antaa mulle anteeks :3 Kiitus vastauksista…

Vastaa aiheeseen: Mitä teen!!!???Tuntuu et kuolisin…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top