Siirry sisältöön
13.v tyttö

Tää on se asia mitä me tytöt nauretaan salaa. Pojat lähettää viestillä että. Alax?
Pojat ei niin sitä kysytä vaan kysykää se jollain muulla tavalla vaikka niin että oot kahden kesken tytön kanssa ja ei tekstarilla. Laittakaa kaikki asia miten te ootte tai haluaisitte asian esittää tai esitettävän sulle.

Boom

Asian voi esittää kysymällä esim. Voisko meidän välissä olla jotain enemmän/Voitasko me olla enemmän kuin kavereita?

vähän kokemusta

Itellä on nyt mennyt n.3vk yhen tytön kannssa ”seurustellen” ja ollaan otettu tosi varovasti, oon siis poika ja me ei olla edes halattu/pussattu vielä. Siinä yhtenä päivänä vaan tajuttiin että ei olla enään kavereita ja siitä se sitten lähti. Ja jos nyt katot tätä ja katon vielä joskus tätä keskustelua niin miten tehdä ensi ”suudelma/pusu” niinku missä ja mistä tietää onko tyttökin valmis? Olen siis 13v.

Voi teitä pikkusia

Sulle joka olit seirustellu 3kk vai mitä sanoitkaa, nii kannattaa alottaa sillä halaamisella. Se on kuitenki ihan normi juttu. Ite jouksentelen halailemassa vähä kaikkia. Eli alota ihan vaa sillä halauksella ja tehkää siitä teille sellanen normi juttu jota ei tartte turhaa jännittää. Suuteleminen tulee sitte aika automaattisesti sen perässä. Sitte ku se oikea hetki koittaa nii sen kyllä tietää. Mutta suutelua kannattaa sitte jonku verran harjotella ennen sitä oikeeta hetkeä. Ja sitte ku siitä suutelusta tulee sellanen normi juttu ihan niinku halailustaki, nii koittakaa kuitenki julkisilla paikoilla rajottaa vähän. Koska sellanen kunnon intohimoinen suuteleminen julkisella paikalla aiheuttaa aika paljon paheksuntaa suomessa ja joillaki pareilla se näyttää siltä että ne syö toisensa. Se on ok näyttää omat tunteet julkisestikin mutta pitäkää ne suutelun maailman ennätysyritykset yksityisinä. Tän vois muutama vähä pitempiaikaisempi parikin muistaa ? ???

vasdaus

Voi teitä pikkuisia kiitos vinkistä :)

En tiiä miten vastata?

***** laitto mulle ”ALAX” mä vastasin et ”en tiiä” ja sit se viel laitto et ”laita mulle viestiä sit kun tiiät😘” Nii mitä se ALAX tarkottaa? Ja mitä vastaan?. PS. BLIIS VASTAA JA AUTA MUA🤗
T: [emme julkaise henkilötietoja]

En tiiä miten vastata?

Mitä seksi on?

MoiHomot

Ite olen ihan ogay

Ynnejal

Alax on kauhee tapa kysyä tytöltä haluisko se olla sun kanssa ja jos se tyttö tajuu mistään mitään nii se vastaa ”Alax❤️” kysymykseen ”en”

Jekateriina

Mä tykkään yhdestä poijasta se ei pidä musta miten saan sen ittelleni🧑

Moi 07

Oon 16 ja mulla on 3tyttö ystävää kaikki juoksee perään.

Moi 07

Oon 16 ja mulla on 3tyttö ystävää ja vaimo seka 3lasta😎.

Jos joku kysyy alax sanon aina joo

Jos tyttö kysyy alax kanttii vastaa koska toista mahdollisuutta ei välttämättä tule enää ikinä minulla on kyllä jo tyttöystävä se laitto 0.30 viestiä alax niin vastasin että joo.

poika 15v

Ite ajattelin tässä joku päivä laittaa jotain ihastukselle viestillä jotain, enkä tiedä miten sanon. Ei voi kasvotustenkaan, ku koko ajan porukkaa lähellä…
HELP

Perus fortnite jonne

Moi

Vastaa aiheeseen: Miten esittää asia alax?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top