Siirry sisältöön
Rupee oleen sairasta!

Olen niin totaalisesti ihastunut luokkalaiseeni että ei mitään rajaa!! Olisin mieluummin koulussa kun lomalla kunpa eläisisin kokoajan sitä samaa hetkeä kun hän nauroi minulle päivät menee niin hitaasti vaikka ylihuomenna on jouluaatto silti haluaisin olla koulussa miten saan hänet pois mielestäni minusta tulee hullu!!! Neuvot ovat tarpeen.

Rupee oleen sairasta!

Vielä lisäys miten saisin unohdettua hänet tai olematta ihastunut häneen koulun menestykseni kärsii kun en kuuntele tunneilla.

Chrisu – verkk@ri

Hei!

Ihastumisessa ei ainakaan minun mielestäni ole mitään pahaa ja on hyvinkin inhimillistä, että se hieman häiritsee muuta elämää. Toisaalta, tilanne on siinä mielessä paha, että se häiritsee koulutyötäsi eikä epä-ihastuminen ole aivan helppo toimenpide (eikä välttämättä täysin haluttukaan).
Voit kuitenkin yrittää harjoittaa jonkinlaista mielenhallintaa (meditaatiota yms.), johon löytyy oppaita internetistä, sillä siitä saattaa olla hyötyä ainakin tunneilla kuuntelemisen suhteen. Toinen asia minkä voit tehdä – ja jota minä suosittelen, vaikka se vaikeaa yleensä onkin – on, että menet puhumaan ihastuksesi kohteelle ja yrität jotenkin viestiä ainakin osan tunteistasi ellet ole tätä jo tehnyt. Myös puhuminen asiasta jonkun läheisen/luotettavan henkilön kanssa asiasta yleensä auttaa ainakin jonkin verran.
Jos erityisesti haluat päästä eroon ihastumisestasi voit yrittää ajatella kaikkia huonoja puolia ihastuksesi kohteesta ja miettiä kuinka hän lopulta häiritseekin sinua monilla tavoilla, mutta en suosittele. Sitä paitsi, huonojen puolien ajatteleminen ihastuksen kohteesta on kuullemma hyvin vaikeaa.

Kuitenkin, toivotan sinulle menestystä kouluun ja toivon, että ongelmasi selviää. Kaiken tämän lisäksi – lisääkseni positiivisia kirouksia, jotka on langetettu yllesi – toivotan sinulle hyvää uutta vuotta.
~Chrisu

Rupee oleen sairasta!

Nii en viitti menne kertoo tästä mut kyl tääki autaa vähä et kertoo vaikka netis jolleki kokeilen muutamaa juttuu mitä kirjotit toho.

Vastaa aiheeseen: Miten kukaan voi…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top