Siirry sisältöön
ruma

Joka päivä mietin sitä, että kuinka olisin kauniimpi. Mietin, että jos olisin kauniimpi minulla olisi poikaystävä, joka välittäisi minusta. Minulla on paljon kavereita, mutta aina vain itken iltaisin ja katson peiliin ja mietin kuinka voin vain olla näin ruma? Ehkä en ikinä saa miestä, enkä perhettä.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka,

Kauneus on sellainen asia, mitä ei voi oikein määritellä. Se on makuasia. Toisten mielestä on kaunista jos on pitkät hiukset, toiset tykkää lyhyistä. Toisten mielestä siniset silmät ovat kauniit, toiset eivät ikinä halauisi luopua ruskeista. Toiset eivät välitä ulkonäöstä ollenkaan, ja useimmiten tutustuttua tärkeämpää onkin sisäinen kauneus, luonne, aitous, iloisuus ja hymy, huomaavaisuus, ahkeruus, ja moni muu asia! :)

Älä turhaan vaivaa päätäsi sillä, ettetkö muka olisi kaunis ja löytäisi ikinä ketään. Kun opit arvostamaan itseäsi, sinusta tulee itsevarmempi etkä enää peittele kauneuttasi! Tässä meidän Verkk@reiden tekemä video, joka voisi ehkä herättää sussa ajatuksia: http://www.youtube.com/user/MLLnuortennetti#p/u/13/56l7JLKCUwg kannattaa tsekata ;) Linkin kautta pääset myös katsomaan muita meidän videoita.

Itse olet itsellesi niin tuttu, että huomaat pienimmätkin virheet. Et saa päässäsi suurennella asioita, jokaisessa on huonot puolensa, -niin myös hyvätkin! Mieti mielummin, mitä sinussa on hyvää kuin mitä huonoa. Ja jotkut asiat mitä sinussa on erilailla kuin muissa voit kääntää hyviksi, olet persoonallinen! Muista nauttia arjen pienistä iloista ja elämästä täysillä, -elämä on tarkoitettu elettäväksi! :)

-Sartsu

Emo_vivve

Moi mul oli viime vuonna sama juttu et luulin et en saa ikinä ketää mut ei sul nyt tarvii olla heti poikaystävää. kaikki on erilaisia etkä voi sanoo et olisit ruma koska mä lyön vetoo et 100% joku on ihastunu suhun. khyl löydät sen oikeen vielä :))

Vastaa aiheeseen: miten olisin kauniimpi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top