Siirry sisältöön
surullinen

Olen aina ollut hyvin ujo,eikä minulla ole tälläkään hetkellä ketään ystävää. Mun itsetuntoni on laskenut aivan nollaan,sillä ei ole ketään,joka kuuntelis tai jolle vois kertoa omista jutuista jotka painaa mieltä. Ei ole ketään,joka sais tuntemaan mun oloni hyväksi ja tärkeeksi. Siispä mun itsetuntonikin on aivan nollassa,enkä edes viitsi mennä kenenkään luokse enää,ku kaikki torjuu mut heti.
Mietin,mikä mussa vois olla vikana? Ja miten saisin paremman itsetunnon.

Nimetön

En tiedä, osaanko auttaa, mutta tällaisia asioita tuli mulla mieleen:

Puhu asiasta vanhemmille. Tee asioita, joissa olet hyvä! Esim. jos olet hyvä piirtämään, voit mennä näyttämään sitä vanhemmille ja kysyä et ”eiks ookki hieno”. Kehu itseäsi! Ajattele, että olet hyvä, ole tyytyväinen itseesi!

Toinen juttu mulle tuli mielee, et blogin tai päiväkirjan kirjottaminen tai vaikka vlogin kirjoittaminen saattaa auttaa ja voit siellä kertoa ajatuksistasi. Vaikka netissä saattaa olla niitä ei kivoja -tyyppejä, on täällä tosi paljon ihmisiä, jotka oikeesti yrittää auttaa ja kannustaa sua!

En oikeen osaa auttaa tässä, muuta kuin että usko ja luota oikeesti itsees! Mä uskon, että sä oot ihan oikeesti tosi kiva ihminen! :)

John

Voisin suositella netin kautta ettiä ystäväkontaktia, ite löysin nykyisen parhaan ystäväni nettipelissä kolmisen vuotta sitte, ja se onki ainoa frendi mitä mulla nykyään on. Ketään ei voi tuomita esimerkiks ulkonäön tai maineen perusteella. Loppujen lopuks sanathan ne on mitkä merkitsee, ja teot tietty. Nuffin’ else.

Kaverilla kohenee itsetunto hommaamalla omasta mielestä hyvän näkösiä vaatteita ja hyvä kunto. Mieti mistä ite pitäisit, mil saisit enemmän itseluottamusta kasaan, mikä sais sut tuntemaan ittes vahvemmaks muitten joukossa. Tsemppiä

Vastaa aiheeseen: Miten saada parempi itsetunto?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top