Siirry sisältöön
⭐️Tähti-kettu🦊

Mua ahdistaa koska kuukautiset kohta viikon myöhässä. Oon siis 12 vuotias ja mulla on ollu vaa kerran aikaisemmin (siis viime kuussa.) Mun äiti sanoi ettei heti oo välttämättä säännöllisesti vaan saattaa olla vähän aikasemmin tai myöhemmin mutta silti…

Vesimeloni 🍉

Mäki oon 12v ja mulla oli kerran 2 kuukautta menkat myöhässä.
Ei se oo nii vaarallista kyl ne sieltä kohta alkaa.

rainbow

Toi on ihan normaalia! mulla skippas parikertaa kuukautiset ja tuli 2 viikko aikasemmin ku piti! Joten on aivan normaalia!!!! Ei mitään hätää<3

06

Oon 17v ja mul alko menkat 12-vuotiaana. Se et jos ne tulee viikon myöhässä on ihan normaalia. Mulla itellä on käytössä sellanen menkkasovellus, ja yleensä mul on alkanu aika lailla samaan aikaan miten se sovellus on ennustanut, mut joskus mulla on alkanut jopa kaksi viikkoa myöhässä, tai kaksi viikkoa ajoissa. Ei siis kannata huolehtia, vaikka ne myöhästyisikin joskus varsinkin jos ne on alle kolme viikkoa myöhässä.

❤️

Kyllä ne pian tulee ❤️

Spageli

se on normaalia. alussa ne saattaa olla vaikka kuukauden myöhässä tai vaikkapa etuajassa (itellä tuli alussa kahesti menkat kuussa🥲🥲) eli ei mitään hätää :)

Outo_

Ei hätää, se on iha normaalia! :) Suunnillee ensimmäisen vuoden ajan ne voi tulla millon vaan, eli ei tarvii säikähtää jos ne tulee aiemmin tai myöhemmin ku edellisenä kuukautena <3 :)

Vastaa aiheeseen: Miten tästä vois puhua?? VAIN TYTÖT

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top