Siirry sisältöön
Twilight🐺🌛

Miten mä voisin lopettaa ne? Mua aina ahistaa ja pelottaa jos ne tulee. Oon juutalainen, ja uskon että nainen on saastainen vuodon aikaan ja kaikki mihin koskee muuttuu myös saastaiseksi. Oikeesti tosi likainen olo tälläkin hetkellä. Tosi toivoton. Miten mä saisin tän paskan lopetettua kokonaan? Mä en vittu kestä enää. Mä en haluis olla joka kuukausi tiettyyn aikaan SAASTAA. Oon muutenkin masentunut ja sit viel tää. [osa viestistä poistettu] Oikeesti voitteko auttaa!?? Ja en toivo mitää kommentteja ”m*nkat on maailman luonnollisin asia bla bla bla”, koska näin ei kaikki ajattele ja muistakaa uskonnonvapaus! Siis on meilläkin tunteet.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi! Kuukautisista voi tosiaan olla monenlaista vaivaa. Harmillista, että ne aiheuttavat sinussa noin paljon ahdistusta. Kuukautiset voidaan pitää pois lääkkeellisesti ja palauttaa ne tarvittaessa lopettamalla lääkitys. Kaikilla lääkkeillä voi olla sivuvaikutuksia, mistä on sitten hyvä jutella lääkärin kanssa ja vaihtaa lääkettä tarvittaessa.

Voit kysyä lääkityksen mahdollisesta aloittamisesta koulusi terveydenhoitajalta. Jos et ole tällä hetkellä missään oppilaitoksessa, voit varata ajan paikkakuntasi terveyskeskuksesta. Se onnistuu soittamalla ajanvaraukseen ja kertomalla siellä toiveestasi saada hormonaalinen lääkitys, jolla voi lopettaa kuukautisten tulo toistaiseksi.

Se, että koet itsesi masentuneeksi, sai minut huolestumaan sinusta. Toivoisin, että voisit hyvin. Jos käyt terkkarilla keskustelemassa kuukautisista, voisitko kertoa samalla tuosta masentuneesta mielialasta? Vai onko se jo hoidossa? Toivottavasti saat siihen apua, sillä se on asia, mikä on hoidettavissa.

Toivon sinulle kaikkea hyvää! Toivottavasti saat apua noihin molempiin asioihin. Jos haluat, voit jutella niistä lisää myös meidän kanssamme. Numeromme on 116 111 ja soittaminen on aina täysin ilmaista. Myös chatissämme voi jutella anonyymisti mistä tahansa asiasta, samoin nettikirjepalvelussamme. Molemmat löytyvät täältä Nuortennetistä.

Voi hyvin!
Lämpöisin terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Miten voin lopettaa k*ukautiset kokonaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top