Siirry sisältöön
tyttö ilman poikaa

Moi te yhtävanhat mistä pojat saa kiinostumaan tytöistä joilla ei oo poikaystävää???

tyttöö

noo siis, riippuu pojasta.. Ainahan ne kiinnittää huomion ulkonäköön ja seksikkyyteen. Sentakii mullakaa ei oo poikaystävää :(

Erillainen

Ei me pojatkaan aina ekana tytöissä katota miltä perse näyttää ja mitä kokoa tissit on. mulla ainakin on paljon suurempi merkitys jminkälainen tyttö on luonteeltaan yms. Musta on tosi typerä yleiskuva että pojat kattoo vaan persettä ja tissejä ( toki kiinnitän helpommin huomiota tyttöihi jotka ovat kauniita kasvoiltaan) mistä tämäkin ajatus on peräisin siitäkö että kaikki nuoret katsovat ns aikuisviihdettä eli suomeksi pornoa joka antaa vääristyneen kuvan ihmisestä!

indeed

Toden totta! Oon iteki poika,ja mummielest luonne ratkasee. [osa tekstistä poistettu] Mut onhan se luonnossa niin että elukat valitsee kumppaneita ulkonäön perusteella ja innokkuden perusteella. Se vaan takaa lajin jatkumisen. On toki ihminen poikkeus! Etten ite haluis maailman kauneinta 13v tyttöä, josseon vaik huonotapanen yms. No tulipaha sanottuu tuoki. :))

random

Pojat tykkää kun saa tytöltä huomoita. Tai ainankin itellä tuntuu aina mukavalta kun tyttö minuun kiinnittää huomiota kun yleensä (ainankin meillä päin) pojat on niitä jotka laahustaa tyttöjen peräs. Sitten kun kiinnittää johonkin kaveriin enemmän huomiota niin kyllä se siitä lähtee. Ja aina hymyily pojalle on hyvä.

auttava jal… käsi.

me pojat tykätään jos tytöt paljastavat meille, meistä tykätään. Tai sitten jos ei uskalla sanoa suoraan ihastukselleen voi sanoa kaverilleen että lähettää viestin eteenpäin. Me pojat ei myönnetä koskaan että tykätään jostain (ellei se ole tosi suosittu ja moni kaverikin tykkää siitä) ja syy siihen on maineen säilyttäminen. Älkää muuten sitten koskaan suostuko kaikkiin ihastuksenne käskyihin, vaikka kaikki tietäsivät että tykkäät hänestä. Me tykkäämme siitä jos osaat panna vastaan ;)

Hööh

Kaikki sannoo et luonne on paras jne oikiasti kaikki kattoo ensi onko hyvännäköne ei sitä tarvi täydellinen olla ulkonäyltä kuha on siedettävä sit vast mietitään luonnetta paitsi jos on iha rasittava nii sit ei kiinnosta :D

Vastaa aiheeseen: moi :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top