Siirry sisältöön
poika 14v

Mitä tehdä kun molemmat tykkäävät todella paljon tosistaan mut ei olla yhessä kuitenkaan.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Hienoa, että laitoit meille viestiä ja kysyit pohtimaasi asiaa!

Mietit, mitä tulisi tehdä, kun molemmat tykkäävät todella paljon toisistaan, mutta ette ole yhdessä kuitenkaan. Ihan ensinäkin, kuulostaa ihanalta ja mahtavalta, että olet löytänyt ihmisten, josta tykkäät ja joka tykkää takaisin! Toisesta ihmisestä tykkääminen voi herättää monenlaisia muitakin tunteita, se voi esimerkiksi tuntua jännittävältä ja ihanalta samaan aikaan.

Toivoisitko, että voisitte olla yhdessä? Jos toivot tätä, niin miltä sinusta tuntuisi kertoa toiveestasi tai vaikka kirjoittaa viesti tälle henkilölle? Tällaisen toiveen kertominen voi olla tosin aika jännittävää. Kertomalla rehellisesti ajatuksistasi, voit ehkä saada selville myös, mitä tämä toinen henkilö ajattelee ja ovatko hänen toiveensa kenties samansuuntaiset.

Joskus voi olla myös hyvä vaihtoehto antaa asioiden mennä ihan vain omalla painollaan, eikä asialle välttämättä tarvitse tehdä mitään. Joskus se voi olla jo ihanaa ja riittävää, että tykkää toisistaan ja saa muuten vain viettää aikaa yhdessä. Toisistaan voi tykätä, vaikka ei olisikaan virallisesti yhdessä.

Jos haluat vielä pohtia tätä asiaa, niin voit soittaa myös meidän ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), tulla chattiin juttelemaan tai kirjoittaa nettikirjeen. Meidän palveluissamme voit jutella ihan mistä tahansa asiasta, mikä mietityttää. Voi tulla juttelemaan myös ihan muuten vain, vaikka ei olisikaan mitään tiettyä aihetta mielessä. Palvelumme ovat aina ilmaisia, nimettömiä ja luottamuksellisia.

Ihanaa ja aurinkoista kesää!
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

poika 14v

kiitos avusta!!!!

Vastaa aiheeseen: molemmat tykkää toisista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top