Siirry sisältöön
Iakqvkqndksmdkxlsnfkamzb

Kun luin tota nuortennetin sukupuoli-identiteetti- sivua, niin MIKSI siinä luki, että jokainen ihminen määritellään syntymässään joko tytöksi tai pojaksi!? Kun täälläkin yritetään esittää niin hyväksyväistä, niin MIKSI ette maininneet, että jotkut syntyvät intersukupuolisina!!? MIKSI ETTE HYVÄKSY SITÄ, ETTÄ KAIKKI EIVÄT SYNNY JOKO TYTTÖNÄ TAI POIKANA!!!!???? Pitäisi tämän nuortennetin jo nykyaikaistua, ja kirjoitaa tänne tietoa myös intersukupuolista, eikä vain kaksijakoisesti tytöistä ja pojista!!!!!!

Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos palautteestasi!

Kysyit, miksi sivuillamme lukee, että ihmiset määritellään syntymässä tytöksi tai pojaksi. Tarkoitat varmaan kohtaa, jossa kerrotaan, että Suomessa juridisia sukupuolia on vain kaksi, minkä takia syntymänhetkellä ihmiset määritellään edelleen joko tytöiksi tai pojiksi. Tämä ei ole Nuortennetin kanta, tiedämme, että sukupuoli ei ole tällä tavalla jaettavissa kahteen luokkaan. Toivommekin, että tämä kahteen luokkaan perustuva jaottelu muuttuisi, sillä se ei vastaa todellisuutta eikä huomioi sukupuolen moninaisuutta (esimerkiksi intersukupuolisia).

Olet oikeassa, että myös intersukupuolisuus olisi hyvä erikseen vielä mainita sivuillamme. Vien tämän kehitysehdotuksen eteenpäin.

Ihanaa kesää!

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Äijä

Interseksuaali on harvinaista niin se on ymmärrettävää että sekin unohtuu välillä.

Vastaa aiheeseen: Mulla on asiaa nuortennetin työntekijöille!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top