Siirry sisältöön
Kirjailija ✏📚

Moi kaikki. Mä oon siis 12-vuotias nuori kirjailijanalku ja ajattelin ihan vain hetken mielijohteesta kirjoittaa tänne nuortennettiin tarinan. En tiedä olisiko tä pitänyt laittaa enemmän mediatuotokset osioon, mutta laitan sen nyt tänne.
PS: Toivon syvästi ettei Nuortennetti poistaisi tarinastani yhtään sanaa, koska jokainen lause/virke on tässä tarinassa todella tärkeä.
PPS: Jos mun tarinasta tykätään, voin tehdä osan 2. Mutta nyt tarinan pariin.

TARINA:
Nuori tyttö katsoi itseään pelistä ja avasi nutturansa. Punaiset kiharat hiukset avautuivat takkuiseksi sykeröksi ja tyttö vilkaisi taakseen mihin ponnari oli mennyt. Talossa jossa tyttö asui, oli melkeinpä mahdotonta löytää mitään. Sen lisäksi ettei koko talossa ollut yhtä ainutta valoa tuottavaa esinettä/asiaa, talo oli myös kuin kaatopaikka. Todella sotkuinen ja likainen. Lasinsiruja oli joka paikassa ja alkoholia sisältäviä tölkkejä oli niin paljon, että tyttö meinasi vähän väliä kompastua niihin. Mutta siitäkin huolimatta, tyttö tunsi paikan kodikseen. Se oli ainoa paikka, mihin hän saattoi joskus kylminä myrkyöinä piiloutua. [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/]

Nuortennetin työntekijä

Hei Kirjailija,

Kiitos viestistäsi ja tarinastasi! Jouduimme kuitenkin poistamaan osan tarinasta, sillä sen sisältö saattaisi järkyttää nuorimpia lukijoitamme ja on siksi keskustelupalstan sääntöjen vastainen. Nuortennetin keskustelupalstan lähtökohtana on ikätovereiden vertaistuki. Emme julkaise viestejä, joissa kerrotaan aikuisen apua vaativista vakavista tilanteista muilla kuin ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueella. Kannustan sinua kuitenkin jatkamaan kirjoittamista, löydät varmasti toisen kanavan kirjoitustesi julkaisemiseen :)

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Lukija

Alku on ainakin vaikuttava! Harmi, että tarina ei mennyt tarkastuksesta läpi. Kuten tarkastajakin totesi, koeta julkaista tarina jollain muulla alustalla!

Vastaa aiheeseen: MUN IHAN EKA JULKINEN TARINA!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top