Keep calm and be happy ✨

Tähän ei siis tarvitse kommentoida, mutta jos haluaa, niin siitä vaan :)

Halusin nyt kaikkien nähtäville julkaista oman mielipiteeni tästä paikasta.
Tästä ei tule pitkä, muutama lause vaan.

Okei, eli ensinnäkin täällä on aivan ihania ihmisiä. Jos haluaa jutella jostakin asiasta, esimerkiksi jos jokin painaa mieltä, niin oikeasti suosittelen chattaamaan Nuortennetin henkilöiden kanssa, tai soittamaan heille.
He oikeasti osaavat auttaa, ymmärtävät kaikki asiat ja ovat tukena.

Myös keskustelupalstasta kerron mielipiteeni;
Oikeasti, kaikki jotka sinne kommentoivat, olivat he sitten ylläpidosta tai joku anonyymi, He oikeasti tsemppaavat ihmisiä, yrittävät parhaansa mukaan saada kaikille hyvän mielen jne.

Eli, tämä paikka on täynnä ihania ihmisiä, ja heitä tulee varmasti koko ajan lisää.
Osaatte oikeasti auttaa, tsemppaatte, luotte hyvää ilmapiiriä.

Suosittelen vahvasti juttelemaan täällä jos jossain omista huolista tai muista asioista.

Ootte kaikki ihania love u <3

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos sydäntä lämmittävästä palautteestasi! <3

Olipa mukava lukea kokemuksistasi Nuortennettiin liittyen. Täällä me olemme teitä kaikkia lapsia ja nuoria varten. Täällä niin Nuortennetin keskustelupalstalla kuin myös Lasten ja nuorten puhelimessa, chatissa ja nettikirjepalvelussa voi jutella ihan mistä aiheesta tahansa – olivat ne sitten huolia tai vaikka päivän kuulumisia.

Oikein mukavaa loppukesää!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Yx vaan

Mä annan risuja keskustelupalstalle. Olin ensin toisena. Ja sitten yht äkkii ekana eli kerrottiin että olen seuraavana. Jonotin puol tuntia. En päässy sinne. Sit vahingossa poistuin. Ja sit olisin ollut neljäs. Eli en päässyt sinne enkä enää tule uudelleen jonottamaan. En jaksa.

Yx vaan

Ei tänne ikinä pääse keskustelemaan. Ootin puol tuntia, vaikka olin jonossa ekana.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”Yx vaan”,

Kiitos palautteestasi! Myös risut ovat meille ehdottoman tärkeitä – hienoa, että päätit kirjoittaa meille ja antaa palautetta.

Kurja kuulla kokemuksestasi, että ensin jonotit puoli tuntia ja kun vahingossa poistuit, olitkin vasta neljäs jonossa, etkä päässyt enää keskustelemaan. Vaikuttaa siltä, että odotit todella kärsivällisesti, vaikka vahingossa poistuitkin puolen tunnin jonotuksen jälkeen. Kärsivällisyydestäsi huolimatta et harmillisesti päässyt keskustelemaan, joten ymmärrän, miksi koet, että et jaksa jonottaa enää uudestaan.

Valitettavasti kanavamme voivat välillä olla ruuhkaisia, emmekä valitettavasti pysty vastaanottamaan kaikkia halukkaita. Kannustaisin sinua kokeilemaan chatin jonoa joskus vielä uudestaankin, jos vaikka sillä kertaa pääsisitkin läpi.

Voit halutessasi myös kirjoittaa meille nettikirjeen ( https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/ ). Nettikirjeen kautta voit pyytää myös aikaa ajanvarauschattiin. Joskus myös kirjepalvelussa on ruuhkaa ja se ilmoittaa, että et voi luoda juuri nyt uusia tunnuksia. Silloin kannattaa kuitenkin yrittää vaikka seuraavana päivänä uudelleen.

Vielä kerran, haluan kiittää tärkeästä ja hyvästä palautteestasi! Sinun ajatuksesi ovat tärkeitä ja merkityksellisiä!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

PuShEeN

Joo siis mun mielestä nuortennetti on vähä niinku mun toinen koti. Saan olla täällä kuka haluan eikä tarvitse esittää mitään niin kuin oikeassa elämässä. Täällä kaikki on myös jotenkin ymmärtäväisempiä homoja, lesboja, ja sellasia kohtaan. Oon itte (kai?!) bi eli joo on sellanen tu me että mut hyväksytään sellaisen a kun mä olen, toisin kun koulussa. Kukaan ei kunnol haluu olla mun kaveri harrastuksissa koska ne pelkää et ihastun niihin tai jotain. Lollll. Mutta ei muuta.

Hyvää kevättä!! <3<3

PuShEeN😍✨

Siis moiii!
Tää nuortennetti on ihana paikka ja siis sekä päivystäjät että muut nuoret on tosi ihania!! <3

Olette kaikki auttanut mua tosi paljon aina kun mulla on ollu vähän vaikeeta tai ollu muita ongelmia! 😊

Kiitos teille kaikille<3✨🏳️‍🌈

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei PuShEeN😍✨,

Kiitos paljon mieltä lämmittävästä palautteestasi. Olipa ihana kuulla, että Nuortennetti, päivystäjät ja muut nuoret ovat mielestäsi ihania. On myös hienoa ja tärkeää kuulla, että olemme pystyneet auttamaan sinua, kun on ollut vaikeaa tai ongelmia. Sinua ja muita lapsia ja nuoria varten täällä ollaankin. <3

Aurinkoista ja mukavaa kesää sinulle!

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

moms spaghetti 🇺🇦

joo nuortennetissä löytyy ja saa paljon tukea kun elämässä asiat ei oo ehkä hyvin :)

🏳️‍🌈

Stacy

Tää nuortennetti on ihana paikka! Se on hyvä, kun täällä ei julkaista mitään ilkeetä tai sellasta näihin keskusteluihin. Ja jos tarvii jotain tukea, niin sitä saa aina! 🙂

Doggo

Kiitos kun tää sivusto on luotu♥️

Vastaa aiheeseen: Mun mielipide Nuortennetistä <3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.