Siirry sisältöön
tuleva muusikko

mulla on ollu vaikeeta hyväksyy itteeni ja kaikkee mitä teen, sen takia että vihaan itseäni. joka on johtanut siihen että olen viillellyt muutaman kerran. mun motivaatiokin on kadonnut joissain tietyissä asioissa, aamu ja ilta rutiinit menee sillä pakotan itseni ja koulussa yritän tehdä tehtäviä ette kukaan huomaisi että en voi hyvin. varasin kuraattorille ajan vaikka tuntuu että en tarvii, vaikka samaan aikaan mielessäni sanon ittelleni et en mä sitä motivaatiota kuitenkaan yksin saa takasin ilman apua. mutta nyt syyllistän itteeni tästä kaikesta, ja sanon että ”oisit sä nyt voinut tehdä sen yksinkin, mutta kun et pysty mihinkään” tota oon nyt jauhanut ittelleni jonkun aikaa. kertokaa teiän mp, kannattaako mun sittenkään mennä kuraattorille?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Olipa hyvä, että kirjoitit tänne Nuortennetin keskustelupalstalle!

Oli kurja lukea, kuinka sinulla on vaikeuksia hyväksyä itseäsi ja olet ollut itsetuhoinen. Kun mieli voi huonosti, niin se vaikuttaa usein todella moneen asiaan elämässä – voi olla esimerkiksi vaikeuksia löytää motivaatiota asioihin, joita on pystynyt tekemään aikaisemmin. On tärkeää, että pahan olon kanssa ei jää yksin ja siihen saa apua, joten on ihan mahtavaa, että olet varannut itsellesi kuraattoriajan! Yksin ei tarvitse jaksaa ja pystyä!

Vastaukseni tulee viiveellä, joten onkohan tämä kuraattoriaika ehtinyt mennä jo? Jos et ole vielä käynyt kuraattorilla, niin ehdottomasti kannustan sinua menemään! Kuraattorin tehtävänä on olla tukenasi ja auttaa sinua eteenpäin.

Meille voi myös aina soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111), jos haluaa anonyymisti jutella luotettavan aikuisen kanssa. Meillä on myös chat ja nettikirjepalvelu. Kaikki palvelumme ovat ilmaisia, nimettömiä ja luottamuksellisia. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: mun omaa syytä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top