Siirry sisältöön
APUA

Käykö muovipussi kondomin korvaajana siis itsetyydytin nii et laitoin tussin muovipussin sisälle ja sit vaa tungin sen you know ja sain orgasmin ni aattelin jälkikätee et voik siitä tulla jotai bakteereja ym. Ku se tuntu nii hyvälle ni haluisin tehä jatkossaki nii. ( en saa ostaa kondomeja)
TARVIIN APUU NOPEESTI!!!

PikkuMyy

Heti alkuun haluan sanoa, että kondoomeille ei ole ikärajaa, eli voit ostaa niitä, vaikka olisit jotain 10v.
En tiedä olitko puhdistanut pussin ennen sen käyttöä, mutta jos et, niin siinä oli varmasti jotain bakteereja. Älä huoli, et kuitenkaan kuole siihen. Seuraavalla kerralla ehkä itse käyttäisin pelkkää kynää (puhdistettuna) ja puhdistaisin vielä käytön jälkeen.

15v poika

Kaiken ikäset saa ostaa kondomeja. Jos oot tyttö ni miks vitus muka tarviit kortsun tai korvaajan sille ku ei oo mitää mistä mällit tulis! Et sähän voit vaan tunkee sen tussin sun pilluun ja se on sillä selvä.
ps käytä aivoja

itsyalocaljonne

On turvallista ja ei tuu mitään vaarallisia bakteereja. Ja sä saat ostaa kumeja ku siihe ei oo ikärajaa eli vanhemmat ei voi kieltää, tai sit vaa ostat salaa.

poika

Miksi et saa ostaa kondomeja?
Ja en suosittele käyttämään, koska muovipussiin saattaa tulla reikä, ja sit… No, kyllä tiedät😅

Terve

Siis 15poika siitä voi saada vaikka taudin.

15v poika

no ei siitä tussista mitään tautia saa, jos sais ni miks kukaan käyttäs sitä sit

Kaisa Önlen

Hei,

Itsetyydytys on turvallinen tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen ja kokeilla, mikä tuntuu omassa kehossa hyvältä. Sillä on rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Helpointa on käyttää omia, puhtaita käsiä. Mitään kehoon kuulumatonta, likaista tai mahdollisesti rikki menevää ei saisi koskaan työntää kehon sisään. Itsetyydyttää voi niin usein kuin haluaa eikä sillä ole mitään haittavaikutuksia, kunhan vain pitää huolta ettei ihoon tule vaurioita esimerkiksi terävistä kynsistä tai liian kovakouraisista otteista.

Mikäli nämä asiat mietityttävät, niin voit jutella niistä luottamuksellisesti Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjän kanssa joko chatissä, puhelimessa tai nettikirjeitse: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lue lisää teemasta
https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/itsetyydytys/ ja https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/kysyttya-seksuaalisuudesta/.

Vastaa aiheeseen: Muovipussi itsetyydytyksessä AUTTAKAA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top