Siirry sisältöön
saa**** elämä

Tämä stoori niin kuin muutkin alkaa minusta toivon et jollak olis mulle neuvoja johonk juttuu niin olen masentunut surullinen ja mitä muutakin olen nähnyt kun lapsi on kidnapattu olen menettänyt 3parasta kaveriani 2 kun muutettiin 1muuten vaa [osa tekstistä poistettu] minulla on koulusta masennusta ihastukseni takia luokkani vammaisten lapsien käytöksestä ja opejen tietämättömyydestä. Luokallani on väkivaltaisestä vammaseen asti lapsia luokallani on pikku tyyppi joka tänään potkaisi minua 8 rintaan polvella meni pari kertaa ilmat pihalle [osa tekstistä poistettu] sitten vielä poika joka ampuu niitti pyssyllä se on hauska mut aika hullu joskus sitten on poika joka mahtailee vahvuudellaan jota ei ole ja valehtelee useassa asassa. Opeja on yksi mukava meiän ope sitten meillä meiän opee tuuraa joskus yks toinen ope joka lässyttää ja tunnissa se saa aikaan laskettua jonkun laskun kun: 100:58,96 ja tohon on muisti sääntö jolla ton saa laskettua 5sekassa sitten on semmonen yks oppilas joka on vaan tyhmä kun me tunnilla juteltiin sitä että moni ihminen kuolee liika puhtauteen ja ope sano että se on vain hyvästä että laittaa vaikka kiven ulkona suuhun sitten se kysyy että onko se hycä jos syö lunta kysy ihan pokkana aika poker face pelaan tietokoneellani masennukseni pois sori kun kerron näitä juttuja nin ja näin mua ollaan kiusattu henkisesti 4vuota koko luokan voimalla melkee siis poikien. Luokallani on myös poika joka on jalkapallo intoilija ja hikke kaikis koulu aineis sit jos se saa kokeesta 8 se melkee itkee kun se yleensä saa 10 jalkkiksessaki se melkee itkee jos se on häviöllä. Kaikki tietävääki löyty joka sanoo että onks tos y27dldk53 kamran 5uj7 linss? Jonka se aina tutkii etukäteen että koulus voin esittää kaikki tietävää vaikka se ei ole .Koulus on reksi joka opettaa puukäsää saan yleensä oottaa 1,3h että se tulee sanoo et miks et tee työtä kun teen omaa työtäni sitten sanon että nokunzsää et tuu auttaan sitten reksi vaan sanoo löpön pöoön en jaksa enää kirjottaa kiitti jos jollaki on neuvoja

MLL Ylläpito

Hei,

viestissäsi on paljon asiaa, mutta huoleni herätti erityisesti masentuneisuutesi, surullisuus ja tapa, jonka kerroit aloittaneesi luettuasi Nuortennettiä. Kuten itsekin toteat, tiedät, että itsesi satuttaminen on väärin ja vakava asia. Tarvitset aikuisen apua, jotta pääset kierteestä eroon. Väkivalta koulussa on myös sellainen asia, johon aikuisen tulisi puuttua heti. Jokaisella ihmisellä on oikeus koskemattomuuteen kaikin tavoin ja etenkin väkivaltainen tai seksuaalisesti tungetteleva käytös on ehdottomasti väärin. Jos opettajasi ei tiedä luokassasi/koulussasi tapahtuvista asioista, niin kannattaa kertoa joko omalle opettajallesi/luokanvalvojalle tai kenelle tahansa opelle.

Kannustan sinua tosi paljon juttelemaan nyt pikimmiten jollekin lähipiirisi aikuiselle. Voisiko se olla vanhempasi, opettaja tai vaikka koulukuraattori?

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 tai kirjoittaa Lasten ja nuorten kirjepalveluun enemmän. Puhelimessa saat jutella nimettömänä luotettavan aikuisen kanssa eikä puhelu maksa sinulle mitään.

Rohkeutta avun hakemiseen!

Vastaa aiheeseen: Mylife and mylove

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top