Siirry sisältöön
sekoamisenpartaalla

Mä oon tainnu tulla ihan hulluks. Kaikki nauraa mulle. Puut, ihmiset, seinät, kasvit, ilma .. ihan kaikki. Joka ilta, kun mä meen nukkumaan, mun huoneeseen tulee valoja, ja joku kuiskailee mulle. Mä en saa selvää niiden puheesta, mutta ne ainakin nauraa mulle.

Mulle on kans sattunu kauheita asioita, surkeiden sattumusten sarja ikäänkuin.

Kaikki tapahtumat kohdistuu tiettyyn henkilöön jota nään koko ajan. En ymmärrä miks. Tässä tulee esimerkki 1:

Mä olin nukkumassa. Mä näin unta, että tää henkilö joka mua vainoo, ampu mua päähän pistoolilla. Siinä samassa kun se ampu, mä heräsin kovaan pääkipuun. Mä nousin ylös, ja huomasin että mun sänky oli tyynyn kohdalta ihan veressä. Hetken ajan ajattelin, että se tapahtu oikeesti. Olin ihan paniikissa. Vasta myöhemmin tajusin että mulla oli tullu nenäverenvuoto.

Esimerkki 2:

Mä sheivasin suihkussa mun jalkoja. Mä katsoin peiliin. Mä näin siellä tän henkilön, ja jäin katsoo sitä. Hetken päästä mä tunnen viiltävää kipua mun jalassa, ja havahdan siihen, että mun jaloista vuotaa verta. Sheiverin terässä on ihonriekaleita.

Esimerkki 3:

Mä olin yksin kotona. Katoin ikkunasta ulos, ja se hahmo oli siellä. Mä soitin äidille, koska pelotti. Äiti ei vastannu, vaikka yleensä se vastaa heti. Soitin iskälle. Iskäkin vastaa yleensä viimestään toisella soittokerralla. Ne ei vastannu. Meidän koira joka ei ikinä hauku, alko yht’äkkii haukkumaan. Mä ajattelin,että nyt lähden pakoon tästä talosta. Mä avasin ulko-oven, ja samassa ulko-oven saranat petti, ja ovi irtos.

On monta muutakin, ja mun vanhemmat pystyy todistaa jotkut näistä.

Koko maailma pyrkii tuhoamaan mua. Mä oon vaan pelinappula, ja mulla pelataan kunnes tipun pois pelistä.

Mä myös tunnen hahmoja, ne koskee mua, ja ohjailee mua. Ne vie mua muualle. Niitten takia ajan kaikki mun kaverit mun ympäriltä, jopa parhaimmatkin. Enkä mä voi sanoo vanhemmille tosta koska ne vaa nauraa ja sanoo että se on tähän ikään kuuluvaa. Kaikki koulussa pitää mua ihan sekona ja kiusaa mua siitä. Mä saatan saada koulussa ihmeellisiä kohtauksia, eikä sillon kukaan osaa auttaa. Mä olen ihan toivoton. Mä haluan vaan päästä pois tästä tilanteesta, vaikka se vaatis mun hengen. Haluun olla vaan normaali ihminen, normaalissa maailmassa. Haluun olla onnellinen.

Ja mä haluan unohtaa myös huonoimmatkin muistot.

[osa tekstistä poistettu]

Mä oon varma, että jokasen teidän mielessä käy se, että te haluutte mun kuolevan. Nauratte mulle. Mä itken.

Mä vaan haluun olla onnellinen.

MLL Ylläpito

Hei,

viestistäsi heräsi iso huoli sinusta. Tarvitsisit nyt pikaisesti aikuisen apua. Älä missään nimessä luovuta, sillä mitään ei ole vielä menetetty ja asiat voivat kääntyä paremmaksi! Sinulle on tehty vääryyttä ja siitä on saatava tekijä tilille. Toivon, että luet tämän viestin ja et ole tavannut tätä sinua satuttanutta henkilöä. Äläkä tapaa! Puolituttusi teki väärin pakottaessaan sinut sellaiseen, mitä et itse olisi halunnut.

En tiedä, minkä ikäinen olet ja minkä ikäinen tämä sinua uhkaillut mieshenkilö on, mutta tiesithän, että Suomessa 16 vuotta täyttänyt henkilö ei saa olla seksuaalisessa kanssakäymisessä alle 16 -vuotiaan kanssa? Iällä ei ole tässä tapauksessa edes väliä, sillä joka tapauksessa tämä henkilö teki rikoksen pakottaessaan ja uhkaillessaan sinua. Kannustan sinua tekemään tästä henkilöstä rikosilmoituksen pikimmiten poliisille. Voisitko pyytää jotain läheistä ihmistä mukaan? Sinä ET ole tehnyt mitään väärää, ainoastaan hän, joten älä pelkää, että sinua syytettäisiin.

Kertomasi ajatukset ja tapahtumat ovat varmasti olleet pelottavia. Toivon, että olet pystynyt puhumaan niistä vanhemmillesi? Ajattelet, että maailma haluaa tuhota sinut, mutta se ei ole totta. Voisitko ajatella mieleesi tunkeutuneen synkkyyden yrittävän saada sinua ajattelemaan niin? Se synkkyys on kuitenkin vääristymä ja kaukana totuudesta! Sen synkkyyden voi myös saada mielestäsi pois ja tilalle sitä onnellisuutta, mitä haluat.

Jos koet, etteivät vanhempasi ota sinua todesta, onko sinulla ketään muuta aikuista, kenen puoleen voisit kääntyä? Entä ystävä, joka voisi olla tukenasi? Kunhan et jää yksin ja kunhan et satuta itseäsi. Voisitko ajatella, että ennen mitään lopullisia tekoja tai edes mietteitä niistä, olisi reilua itseäsi kohtaan kokeilla kaikki muut keinot voida paremmin ja saada mielenrauhaa? Keinot, jotka eivät ole vahingollisia sinulle. Siinä ei ainakaan voi hävitä mitään, että antaa itselleen mahdollisuuden löytää se onni ja säilyttää kaikki hyvä ja rakas ja etenkin OMA arvokas itsensä. Vaikka sinusta ei nyt tuntuisi, että olisit arvokas, niin usko pois – Sinä olet ja kaikki lähelläsi olevat rakkaat ja tämän tekstin lukijat ajattelevat niin eivätkä siten, miten tekstissäsi luulit.

Voit myös soittaa maksutta Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ja jutella nimettömänä ja luottamuksella aikuisen kanssa. Tai voit kirjoittaa Lasten ja nuorten kirjepalveluun.

Rohkeutta avun pyytämiseen! Älä luovuta!

minä vain

Tsemppiä sulle ihan hirveesti!

Mä oon varma, ettei kukaan tän tekstin lukijoista haluu sun kuolevan, päinvastoin! Onko sulla joku aikuinen, jolle voit puhua, jos vanhempasi eivät ota sinua tosissaan. Sukulaisia? Tai paras kaveri?
Tai soita vaikka Lasten ja nuorten puhelimeen, siellä varmasti osataan auttaa sua.

Eikä mikään ole niin pahaa, että tarvitsis tehdä jotain lopullista. Susta tulee onnellinen. Mä voi luvata sen. Jaksa vielä vähän aikaa.

Eikä me naureta sulle.

kyynelis

Aloin itkemään kun luin sun tekstin. Nään sussa samoja piirteitä kun mussa. Mulla on käynyt samoja juttuja. Tsemppiä <3

14v tyttö

kyynelis

Aloin itkemään kun luin sun tekstin. Nään sussa samoja piirteitä kun mussa. Mulla on käynyt samoja juttuja. Tsemppiä <3

14v tyttö

kokenutkaiken.

Hei oikeesti mä en ainakaa nauranu sulle.Toi kuulostaa ja voin uskoo että tuntuukin pelottavalta.Mä yoivon että saat apua tohon.Ja älä luovuta♥ Kaikki paranee ajallaa,vaikka itse siihen en uskokkaan.Mutta hei se et jos luovutat ei oo ku luovuttamise merkki.Ja aina pitää taistella vastaan.Pärjäile ja jaksele♥ (: mutta älä koskaan luovuta.

pupuneiti -97

Niin ja koulussakin voit mennä vaikka koulupsykologille juttelemaan näist asioista. Onks teillä sellasta wilmaa tai jotain muuta, missä lukee esim. kaikki koulun opet, oppilaat, henkilökunta? Sieltä voit kattoo sen koulupsykologin osoitteen ( siis jonkun sähköpostiosoitteen tai jonkun ) ja kirjoittaa sille viestin. Puhu jollekin aikuiselle. :)

Vastaa aiheeseen: Nauravat seinät

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top