Siirry sisältöön
1996

heippa kaikki haluaisin kovasti apua siihe ku mulla tulee välill kauhean paha mieli siitä kun tulee tosi negatiivisii ajatuksii mieleen , en osaa selittää tarkemmin, muttt osaisitteko neuvoo miten voisin elää ilman tätä , kiitti jos vastaatte

Joku vaan…

On vaikea elää ilman, että päässä pyörisi edes jonkun verran negatiivisia ajatuksia, mutta niitä ajatuksia ei tarvitse ottaa itseensä.
Olen itsekkin kokenut saman. Negatiiviset ajatukset pyörivät päässäni, ja tulen surulliseksi. Seuraavaksi olenkin jo vihainen itselleni kyseisistä ajatuksista ja siitä miten annan niiden vaikuttaa itseeni.
Itsetuntoa voi olla vaikea koota ja rakentaa, mutta sitä tarvitaan jotta saisi pidettyä masentavat ja kiusaavat ajatukset poissa. Negatiivisiin ajatuksiin kannattaa vastata positiivisilla ajatuksilla.
Jos niitä ei keksi, niin mä ainaki kuuntelen Juha Tapion ”Kelpaat kelle vaan” biisiä. Siitä tulee hyvä mieli.
Kannattaa kokeilla.

Oon pahoillani etten voinu vastata mitään parempaa ku tän. Yritä jaksaa. ^^

Aloittaja

Kiitos sinulle.”joku vaan…” kun vastasit . Autoit minua jo sillä että sanoit itsekkin kokeneesi tämän. <3

Aloittaja

Kiitos ku vastasit. Hyvä tietää että en oo yksin täss maailmass tän asian kanssa.ku oon kärsinnyt tästä jo noin 2 ja puol kuukautt,mutt kiitti<3

Joku vaan…

Eipä kestä! ^^
Olen itse ollut masennuksen kourissa monta vuotta. Sen kanssa tottuu elämään, mutta se ei kannata. Heti kun alkaa olemaan pidempi aikaisempia negatiivisia jaksoja, voi melkein varmasti sanoa, että joko lähestyy lievää masennusta tai on jo ssavuttanut sen. Sen kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan apua kannattaa hakea. Tälläisessä tilanteessa voi käydä puhumassa mm. koulukuraattorille,-psykologille tai terveydenhoitajalle.
Jos aikuiselle puhuminen pelottaa niin sitten jos on hyviä ja läheisiä kavereita, heidän kanssaan kannattaa myös jutella.

Apua kannattaa hakea ajoissa, jottei tilanne vain pääse kasvamaan ja pahenemaan entisestään. Avun hakeminen voi tuntua pelottavalta, mutta jo pelkästään siitä, että uskaltaa hakea apua, tulee parempi olo.

Jos sinusta alkaa vaikuttamaan siltä, että negatiiviset ajatuksesi vain jatkuvat ja jatkuvat, harkitse jollekkin puhumista. Se yleensä auttaa ainakin jokin verran.

Toivottavasti se ei tule olemaan tarpeen. Parhaita jatkoja sinulle!! ^^

Aloittaja

Ajattelin käydä kertomassa terveydenhoitajalle tästä,mutta musta tuntuu että minulla oliisi joku pakko-oire häiriö,koska oireeni sopivat siihen kuvaan paitsi että mulla ei kestä yli 6kk noi pakko ajatukset. Ne ajatukset on hyvin ahdistavia ja eristävät mua maailmasta valtaamalla mun mielen :(

Nimetön

Kyllä kai te nyt tajuatte että ette ole yksin!
Maailmassa on 6,89 miljardia ihmistä, eiköhän jollain
muullakin voi ollla samanlaisia ongelmia kuin teillä

aloittaja

en kyllä haluaisi mitään tälläistä tapahtuvan kellekkään, mutta se auttaa hiukan että muillakin on samanlaisia tuntemuksia kuin minulla. kiitos kun jaksatte lukea. voimia kaikille niille, jotka painivat jonkun ongelman kanssa<3<3<3<33<3

Vastaa aiheeseen: negatiivinen ajatuskierre! apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top