Moippe

Moikka.
Oon tutustunut kavereita netistä ja minut oli siis lisätty ryhmään.Me kaikki tutustuimme siinä ja niiku ryhmä on ”fandom”me fanitetaan yhtä tyyppiä siis.Ne tuli tosi tärkeiks mulle lyhyes ajas.Pidin niit niiku mun siskoiks.Kuitenki tänää alko jotai draamaa jostai tosi naurattavast aiheesta.Nimittäin ne alko riidella joittenki julkkisten riidoista.Ok ei siin mitään, mut yks juttu mistä hämmennyin oli se ettö osalla meni hermot nenäö siit ettö toisilla ln eri mielipide.Lopulta asia käänty muhun.Mä en ees puhunu siit julkkiksest vaan sanoin ihmetteleväni miks ne ei kunnioita toisten mielipidettä.Mä oon nuorin ja ne on jotkut miltei 10v vanhempia.He asuvat ulkomailla ne ln ulkomaalaisia.Mä en tiiä onks toi kulttuuri eroo vai mitäh.Kuitenki ne pyys anteeks jossai vaihees ja annoin mut mul jäi pahaolo siitä ja mä en tiiä poistuisinko siitä ryhmäshä vai mitä mä teen?

Ps.Anteeksi sekavasta tekstistä.Kirjotan järkyttyneenä tätä.

Mä siis lähinnä petyin heihin.

Kata, verkk@ri

Moi!
Somekeskusteluissa on sellainen ikävä puoli, että siellä tulee helposti väärinkäsityksiä ja usein saattaa loukata toista vaikka ei todellakaan tarkottaisi. Hyvä, jos pystytte puhumaan tilanteesta suoraan ettei se jäisi vaivaamaan ketään. :)

AuneEmilia_

Moikka,
Oon seitsemäs luokkalainen tyttö ja haluaisin nettikaverin.
Olen eläinrakas, meillä on kolme kissaa.
En harrasta tällä hetkellä säännöllisesti mitään.
Tykkään olla kavereiden kanssa ja piirtää.
Nettikaveri voisi olla 11-15 vuotias.

Mullekkin kaveri :)

Moi AuneEmilia_ !
Oon kans 7lk, tykkään kissoista ja mulla on yksi kissa. Mullakaan ei ole harrastusta, eikä hyviä kavereita. Oltaisko me kavereita?

muija1v

jaa

Ihminen

Moi! Oon 10-v tyttö [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet:
https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/%5D. Haluaisin jonku kaverin netistä. Koska kavereitten kanssa ei nyt voi olla. Tykkään eläimistä. Otan kaikki huomioon. Voisikohan joku olla kaverini netissä?

_Sädesade_

Sivustoi joilt voi etsii kavereita

[nimimerkki poistettu – emme julkaise paikkakuntatietoja]

Moi, mulla ei ole hyvää kaveria. Olen 12v ja liikaa yksin. En ole porukoissa viihtyvä ja porukan takia en tekis mitään tyhmäilyjä. Oon heppatyttö. Olen kyllä iloinen ja onnellinen. Mutta hyvä kaveri olis parasta.

🤗

Moikka ! 🤗

Jos susta alkaa tuntumaan, että et enää viihdy siinä ryhmässä, sulla on oikeus poistua siitä.
Ei kuitenkaan kannata tehdä liian nopeasti päätöstä.
Katso rauhassa millaiseksi tilanne muuttuu.

Mene myös juttelemaan asiasta esim. Sekasin-chattiin, Lasten ja Nuorten chattiin tai kuraattorin kanssa tms.

Tsemppiä ! 🤗

🤗

Moikka ! 🤗

Mistä nettikaverin voi muuten saada ?

Tsemppiä kaikille ! 🤗

Joo tota noin nii

Tietääkö kukaan hyviä palstoja tai sivustoja joilla pystyis tutustuu uusiin ihmisiin helposti ja mahdollisesti myös myöhemmin tapaamaan heitä kasvokkain? Nimittäin jos joku sellasen hyvän tietää niin olisin kiinnostunut.

Vastaa aiheeseen: Nettikavereita
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.