Siirry sisältöön
Minä

Okei eli siis mulla on niska ja selkä pahasti jumissa. En haluuu tästä mun vanhemmille kertoa koska ne varmaan veis mut kirobraktokolle ja tiedän että niillä ei oo varaa siihen. Mun niska on siis niin jumissa että saan siitä jatkuvasti päänsärkyä lisäksi oksentelen ja joskus tuntuu että tasapaino menee. Mitä mun pitäis tehä? Oon koittanut venytellä vähentää puhelimen katsomista ja hieroa niskaani kaikenlaisia linimenttejä tiikeripalsamista absorbiiniin. Mä tarvisin oikeesti apua en pysty keskittyy koulussa kun on kokoajan hirvee päänsärky.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Voi että, kuulostaapa tosiaan kipeältä! Kipeisiin lihaksiin auttaa onneksi muukin kuin kiropraktikko. Kehottaisin sinua kertomaan tilanteesta vanhemmillesi, vaikka toivoitkin asiaan jotain toista ratkaisua. Kuulostaa siltä, että omin avuin et saa niskaasi ja selkääsi kuntoon.

Asiasta kannattaa soittaa ihan terveyskeskuksen ajanvaraukseen. Voi olla, että jotkin lihasjännitystä rentouttavat lääkkeet voisivat auttaa tai sitten lähete hierojalle. Kaikki nuo palvelut ovat alaikäisille ilmaisia. Ehkä jatkossa fysioterapeutti voisi katsoa kanssasi asentoja, joissa et jännitä niin kovasti niskaasi. Senkin luo pääset alaikäisenä ilmaiseksi.

Kerro siis pikaisesti vanhemmillesi niskastasi, jotta saat siihen nopeasti apua. Terveyskeskuksessa kyllä tiedetään, mitä asialle on hyvä tehdä.

Hyviä vointeja sinulle toivottaa
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Niska jumissa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top