Siirry sisältöön
11 vuotias

Minulla on pakollinen tarve kertoa vanhemmilleni kaikki, mitä teen. Kun ensimmäisen kerran kerroin vanhemmilleni, että itsetyydytän, he ottivat sen aika hyvin. Paitsi isäni. Hän oli hyvin vaisuna, ja tuntui, että hän oli pettynyt minuun. Kerroin myös äidilleni että löysin hänen vibraattorinsa, ja hän suuttui kun olin tonkinut hänen tavaroitaan. Kerroin myös isälleni vähän aikaa sitten, että löysin hänen pornolehtensä, ja taas kerran, minusta tuntui että hän oli pettynyt minuun. [osa tekstistä poistettu] Olen ylisuorittaja, joten on mielestäni kamalaa, kun tuotan vanhemmille pettymyksen.

Ja niin kuin nimimerkki kertoo, olen vasta 11 vuotias. [osa tekstistä poistettu] Koulussani henkilökunta on ilkeää, joten en haluaisi puhua heidän kanssaan näin hävettävästä asiasta.

Tarvitsen apua. Kiltit ?

MLL Ylläpito

Heippa,

ensinnäkin haluan sanoa, että itsetyydytyksessä ei ole mitään noloa eikä väärää. Vanhempasi siis tuskin ovat pettyneitä sinuun, vaikka kerroitkin heille asiasta. Olisiko mahdollista, että he olivat vain hämmentyneitä? Itsetyydytys on yksityinen asia eikä sitä ole pakollista kertoa kenellekään toiselle ihmiselle, mutta et tokikaan tehnyt mitään väärää kertoessasi siitä.

Se mikä on AINA väärin, on toisen satuttaminen fyysisesti. Sinun ei missään tapauksessa eikä tilanteessa tulisi joutua minkäänlaisen väkivallan kohteeksi kotona tai sen ulkopuolella. Ruumiillinen kuritus ja kaikenlainen väkivalta ovat Suomessa lainvastaista.

Jos koet, ettet halua lähestyä ketään koulusi aikuista, niin olisiko lähipiirissäsi ketään muuta aikuista (täti, setä, mummi, kaverin äiti..), kenelle voisit jutella näistä asioista. Itsensä satuttaminen ei ole ratkaisu ja siitä tulee yleensä loppujen lopuksi vain huonompi olo. Olisi hyvä päästä purkamaan pahaa mieltä jotenkin muuten ja puhuminen on yleensä hyvä keino selvittää asioita ja helpottaa omaa oloa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 ja miettiä siellä luotettavan aikuisen kanssa tarkemmin tilannettasi ja ajatuksiasi. Voit soittaa puhelimeen ilmaiseksi ja täysin nimettömänä. Puhelin on auki joka päivä, arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20.

Vastaa aiheeseen: Noloa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top