Siirry sisältöön
???

miksi nämä nykyajan lääkärit, psykologit yms. saa kaikki ihmiset masentumaan, tuntemaan itsensä pahaksi ihmiseksi ja kamalaksi kakaksi?

kaverini on 13 vuotias tyttö, ja hän on aika lyhyt ikäisekseen. (139,1) hänen lääkärinsä ahdistelee häntä puristelemalla hänen rintojaan ilman hänen lupaansa, yms. ne on tehny sille monia verikokeita joista näkyy että hänessä ei olisi mitään vikaa, mutta silti ne pistää hänet kokoajan jatkotutkimuksiin. heistä on myös jotenkin outoa ja viallista että hänen kohdallaan hänellä ei ole alkanut kuukautisia, vaikka joillakin tytöillä alkaa vasta 18 ikäisenä menkat. jos hänellä ei ole noin 13½ vuoden ikiäisenä alkanut menkat, hänet siirretään lastenkliniikalle lisätutkimuksiin.

minä itse aloitin terapeuteilla käymisen noin 5 vuotiaana, koska minulla oli niinsanottuja raivareita. on tässä vuosien aikana tullu koettua kaikenmaailman psykologit ja terapeutit. mua ärsyttää koska niitten takii meijä perke on aika köyhä, koska terapeutit on vieny kaikki rahat. mua myös ärsyttää et ne on saanu kaikki uskoon et mus on jotai vikaa, oon adhd ja mielisairas niiden mielestä. ne laittaa mut aina lisätutkimuksiin et ne sais enemmän rahaa. must tuntuu et oon vaa yks hullu, josta ne ei välitä tippaakaan, vaan ne välittää rahasta. joskus parivuotta sitte katottii et montako piirrosta oon tehy mun perheestä(jokaisen jutun alussa jostaki kumman syystä piirretään kuva perheestä) ja niit oli sillo ollu 11, ja ne on ehtiny varmaan jo lisääntyä aikalailla. must tuntuu myös et ne ei yhtää auta mua, mut nykyää sit kaikki tutut luulee et oon mielisairas, joten lopettaminen ei käy. mä oon yrittäny sanoo niille et en oo sairas, yms. mut ne ei usko. jossai vähä ennenh kesää, purin mieleni kun tuntu ettei kukaa välitä, [osa tekstistä poistettu] ja kappas, olin osastolla viikonlopun, ja laskusta tuli joku parisataa, vaikka terapeutit oli mut sinne pakottanu.

Vastaa aiheeseen: Nykyajan lääkärit, psykologit yms.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top