Siirry sisältöön
epäonnistuja (ko)?

Elämäni on menny viimeiset kolme vuotta hitaasti ja tuskallisesti. Kaikki mitä yritän menee pieleen ja kaiken lisäksi menetin poikaystäväni ja parhaan kaverini.Ihan sama mitä teen, kaikki menee silti pieleen. Mua kiusataan henkisesti ja fyysisesti, ja kaikki tärkeimm.t kuolee ympäriltä. Mulla on vaan neljä oikeeta kaveria jotka oikeesti välittää. Mun entiset kaverit haukkuu ja syrjii. Ainut mitä toivon ois oma kissa. Se on mun ainut unelma. En uskalla toivoo muuta koska pelottaa ettei se toteudu.

Toinen asiani on, että en uskalla kertoa kavereilleni/äidilleni että olen yhdessä yhen pojan kanssa. Pelottaa että kaikki nauraa. Se jonka kanssa olen yhdessä, ei ole mikään maailman suosituin ja hän on muutenkin erilainen. Kaiken lisäksi äitini ei pidä kyseisetä pojasta yhtään….

-epäonnistuja(ko)?

HotChocolatem

Mooi!

Surullista kuulla että sulla menee huonosti! :(
Joskus kun joku menee vähänkin pieleen, saattaa tuntua että kaikki sen jälkeen menee pieleen ja mikään ei onnistu. Virheet ja viat silti kuuluu ihmiseen ja me tehään välillä paljonkin virheitä, mutta paras juttu niissä on, että virheistään opitaan :)
Jos teet jotain väärin niin opit, että miten asioita ei kannata tehdä tai käy niin, eli ihmiset kokoajan oppii jotain uutta, ja olikohan se Albert Einsteinin sitaatti että ”ihminen joka ei koskaan tee virheitä ei ole koskaan yrittäynyt mitään uutta”, joten virheet on yleisiä monissa asioissa ja usein myös tosi tarpeellisia koska niistä oppii.
Mutta uskon ja tiedän että oot varmasti myös onnistunut jossain, et vaan välttämättä huomioi sitä jos menee vähän kurjasti? Voisit yrittää keskittyä hyviin asioihin ja pitää vaikka päiväkirjaa ja kirjoittaa vaikka top 5 asiaa missä onnistuis ja missä olit tyytyväinen joka päivä?

Kiusaamisesta kannattaa kertoa vanhemmille/kavereille tai vaikka terveydenhoitajalle tai koulukuraattorille? He voivat auttaa sua ja neuvoa miten kiusaaminen saataisiin kuriin?
On hyvä kuitenkin että sulla on kavereita! Niille sekä edellä mainituille voit kertoa myös muista asioista mitkä sua mietityttää ja pelottaa, mutta myös esim. MLL chat, kirjepalvelu ja puhelin on tosi hyviä keinoja purkaa ja käsitellä tunteita ja mietteitä :)

En usko että sun kaverisi tai äiti nauraa, on sun äitikin varmasti seurustellut ennen muinoin ja siten hänen pitäisi tajuta ettei nauraminen ole siinä tilanteessa oikein! Ja jos sun kaverisi nauraa (tuskin hekään) niin jätä se omaan arvoonsa ja jos sä oikeasti olet niitten kaveri niin ei ne sulle naura!

Kissaunelmasta, tiiän miltä se tuntuu :) mutta se ei pelaa joka pelkää, kannattaa sitäkin ihan rohkeasti kysyä että olisiko se mahdollista hankkia kissa lemmikiksi. Jos se käy, mahtavaa! Jos se ei käy, niin jatka silti unelmointia! Unelmointi on tosiaan kuin happea, ja vaikkei se kävisi juuri sillä hetkellä, voihan se käydä ensivuonna tai jopa parin kuukauden päästä?
Näytä kuinka paljon haluat kissaa ja ole valmis pitämään siitä huolta ja kerro lupautuvasi hoitamaan sitä jos hankitte kissan?

Tsemppiä! :)
Ja ps. kissaa kannattaa etsiä paikallisesta löytäeläinkodista, siellä niillä ei ole kotia ja ne lopetetaan tietyn ajan kuluttua jos kukaan ei niitä halua, joten kannattaa tosissaan harkita sitä, toisen mahdollisuuden antamista pienelle eläimelle ennen kun ”turvautuu” eläinkasvattajiin. :)

Vastaa aiheeseen: oikeesti, miks en onnistu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top