Siirry sisältöön
13w tyttö

Olen todella ihastunut rinnakkaisluokan poikaan. Se on musta todella hyvän näkönen, mutta mä en tiedä, millainen tyyppi se on. Mä nään siitä unia ja ajattelen sitä poikaa paljon. Mua mietityttää vain mun mittasuhteet. Mä olen sujut oman kroppani kanssa, enkä koe olevani lihava. Tää poika kuitenkin on tosi laiha ja mä pelkään olevani vartaloltani liian roteva ja pitkä hänelle. Se tuskin edes on ihastunut muhun, mutta välillä se on vilkaissut minuun päin tai ainakin se on mun silmissä näyttänyt siltä. Mua ärsyttää se tapa, jolla mä yritän saada sen huomion, häiritsee mua. Aina kun nään sen käytävällä, pitää jutella kovaan ääneen jostain ”coolista” (eli tosi tyhmästä ja idioottimaisesta) asiasta kaverin kanssa. Mä sanon kaikkea todella typerää ja tajuan sen vasta sen jälkeen, kun sen olen sanonut. Mä olen luvannut itselleni, etten sano ollenkaan mitään, mutta kieli ei pysy kurissa.
Mä tiedän, että tää poika ei varmastikaan ole muhun ihastunut, mutta mä pelkään silti, että tää ihastuminen ”menee yli” ja mä pahoitan mieleni.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka ja kiitokset kun kirjoitit Nuortennettiin ja jaoit ajatuksiasi ja tunteitasi. Uskonpa, että moni nuori pystyy täällä samaistumaan pohdintoihisi. Ihana ensinnäkin kuulla, että olet sujut itsesi kanssa. Olisi mahtavaa, että kaikki nuoret saisivat kokea olevansa pidettyjä, rakastettuja ja kaikin puolin mahtavia tyyppejä juuri sellaisina kuin ovat. :)

Koska ihastumiseen luonnollisesti liittyy toive siitä, että ihastumisen kohde vastaisi tunteisiin, niin on tottakai tosi inhimillistä mietiskellä, mitähän se toinen mahtaa ajatella tai pitää omasta ulkonäöstä, tyylistä tai persoonasta. Samoin kuulostaa ihan normaalilta tuo kuvailemasi tilanne, että oma käyttäytyminen toisen läheisyydessä saattaa tuntua jälkikäteen vähän hölmöltä ja omia sanomisiaan ja tekemisiään voi jäädä helposti niin sanotusti ylianalysoimaan.

Todellisuudessa ihastuminen ei kuitenkaan katso sitä, minkä kokoisia olette. Rakkautta tulee kaiken kokoisissa pakkauksissa. Jos sinusta tuntuu, että haluaisit tutustua ihastukseesi paremmin, niin rohkaisen menemään reippaasti juttelemaan ja tutustumaan häneen. Vain näin saat selville, millainen hän on ja mitä kaikkea yhteistä teillä voisi olla :)

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Olen niin ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top