Siirry sisältöön
yksinäinen homo

Haluaisin jutella joidenkin muiden homojen kanssa asiasta, mutta minusta tuntuu että kukaan ei kuitenkaan vastaa ja ylläpitäjä luulee että tämä olisi pila.
Kaverini sanoo että homous on synti joten en ole uskaltanut tulla kaapista ulos ennen tätä.

:)

sori, en oo homo mut pakko oli tulla kommentoimaan! ihanaa et ihmiset on homoja, miusta siinä ei oo mitään vikaa. muut jätkät voi vetää läppää mut hei oikeesti fiksut jätkät tietää ettei homoissa oo mitää vikaa. oo rohkeesti oma ittes ja oo ylpee siitä mitä oot! homous ei oo synti, ihmiset syntyy ja kehittyy sellasiks ku ne on ja sille ei voi mitää. jokainen on ainutlaatunen ja se on ihanaa!

ps. oon 16 v tyttö, joka ottais ilomielin vastaan homoja kavereiks!!

yksinäinen homo

Joo mulle kelpaiski tytöt kavereiks juttelemaam

sori etoon olemas…

Mä tajuun ettet todellakaan tarvii tyttöö jutteleen sulle just nyt, mut kuitenkin.Oon 14v lepe(lesbo) tytsy ja mä vaan halusin sanoo että mä tiedän liiankin hyvin millasta on kun tuntuu että on ainoo laatuaan.
Ja okei ensinnäkin voin sanoo suoraan et homous ei oo synti, miks ei jumala tahtois ihmiselle rakkautta?Khröhm, hyvähän ateistin on sanoo mut silti.
Toiseks , mä oon kysyny meiän luokan pojilta mitä mieltä ne olis jos meiän luokalla olis homo-poika, mä oon tosi hyvissä väleissä meidän luokan poikien kanssa joten en usko että mua huijattiin, ja ne sano mulle kutakuinkin , että ei siinä ois mitään pahaa, mutta se olis vähän kiusallista liikassa.
Hohoo! Ylättävän usein kaikki jotka haukkuu homoja on usein ite jotenkin sinne suuntautunut mutta heillä on ongelmia itsensä hyväksymisessä.
Tiedän että pyysit homoja juttu kaveriks mutta toivottavasti tää silti jotenkin helppii???
Niin ja mä oletan että vaikka pojat heittää läppää homoista niin ne on silti ihan hyväksyviä.Oikeesti joskus musta tuntuu että heterot on homompii ku homot ku koko ajan pitää olla puhumassa muitten kalujen koosta, oikeesti kuulisitpa noita äijii joita kavereiksini kutsun!XD

lesbono

No olen niin kuin nimest näkyy en voi sanoa vanhemmille koska……. he ovat kristittyjä……se on todella masentavaa kun vanhemmat kuuluvat tähän ):

Homo

Niin oon mäki homo oon 12 vuotta eikä mun vanhemmat tiiä sitä kiva tietää että muutkin on homoi.

Di Di

Moij! Mun mielest ei oo mitään väärää olla h0m0 mut joistakin se saattaa tuntuu vähän kiusalliselta! :) Itse olen siis hetero

Homoja illan

Joo elikkä oon itte homo kans..
Vaikeinta oli tulla kaapista ulos ku porukat on aatelistoa..
Et tulee usein vierailtuu tuol ruotsis moikkaamas prinssinakki Danielii ja se on kyl mega söpö <3
Ruotsis viihyn paremmin ku kaikki siel on homoja..
Eikä toi ollu vitsi !
Ymmärrän kantasi jos et kehtaa myöntää kavereilles , mut multa saat palveluja puhelimitse arkisin 13-21 ja lauantaisin 10-15 ..
Ja numerohan on tuntematon …

16v jätkä

Olin vikä 2v silleen että hyi vittu homot on ällöttäviä MUTTA kantani asiaan muuttui viimevuonna ja tänävuonna täysin kun tapasin yhen homon, HOMOT OVAT IHMISIÄ SIINÄ MISSÄ MUUTKIN!!! EIKÄ SEKSUAALISELLE SUUNTAUTUMISELLE VOI MITÄÄN, JA NE JOTKA HAUKKUVAT HOMOJA OVAT IDIOOTTEJA KOSKA KAIKILLA ON OIKEUS OLLA OMA ITSENSä!!!!

Henkilö

En ole itse homo, mutta sanon silti, että mielestäni on ihan ok olla homo. Ei ole väliä, kumpaa sukupuolta rakastaa vaan se, että välittää toisesta oikeasti. Erilaisuus on hieno asia ja jokaisen pitäisi saada olla oma itsensä.

joku

Hei. Mä oon kyl 15v poika ja hetero mut mä arvostan et saa olla ihan mikä vaan. :) Ei haittaa onko homo vai ei kunhan saa elää ilman pelkoo. :) Homoja saa olla olemassa :)

Täytyy sanoa, että on varmasti vaikeaa olla homo/lesbo/bi jne jos vanhemmat/kaverit ovat kovinkin kirkon oppien kannalla. Siinä ei kuitenkaan oikeasti ole mitään pahaa ja se ei ole syntiä. Ihmisiä nämä seksuualivähemmistöjenkin edustajat ovat siinä missä muutkin.

Itse olen hetero, mutta omaan kaveriporukkaani kuuluu niin heteroja, homoja, lesboja kuin bi-seksuaalejakin. Olen tällä hetkellä 17-vuotias tyttö ja voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että paras kaverini on homo. Ollaan tunnettu kolmannelta luokalta lähtien eli lähes 8 vuoden ajan ja täytyy sanoa, että hän on kohdellut minua kuin ihmistä silloin kun kaikki muut pojat ja suurin osa tytöistä oli kimpussani. Itselläni on siis aika vahva tausta kiusaamisen kohteena olosta. Kaapistahan tämä kaveri tuli vasta viime vuonna, vaikka jotenkin luulen alitajuisesti aina tietäneeni.

lepsuu

Tajusin kahdeksannella luokalla että tytöt olivat se minun juttu. En voinut kertoa siitä oikeen kellekkään koska ainoat ystäväni olivat uskovaisia ja vanhempani olivat homoja vastaan. Tulin tänä vuonna kaapista ulos eräälle ystävälleni ja tämä otti asian yllättävän hyvin. Kerroin myös vanhemmilleni pitäväni tytöistä ja nämäkin ottivat asian hyvin vaikka toisin olin aina luullut.

WardenFIne (tyttö -97)

Moikka moi!

En oo itse homoseksuaali, mutta tunnen muutaman ihmisen, jotka ovat joutuneet kamppailemaan saman asian kanssa kuin sie. Eräs tuttavani, käytän hänestä nyt vaikka nimeä Markku, tajusi 11-vuotiaana pitävänsä pojista. Kun hän oli kypsytellyt asiaa ja salannut sen neljä vuotta, hän viimein kertoi vanhemmilleen. Olihan se heille aluksi järkytys. Vaikka he kuuluvatkin kirkkoon, he ottivat asian todella hyvin. Markun isä otti asian raskaasti, mutta vuosien myötä tottui ajatukseen. Hyvät ystävät eivät hylänneet Markkua, osa kavereista alkoi välttelemään tai pistivät välit poikki. Nykyään Markku seurustelee erittäin mukavan miehen kanssa Helsingissä ja hänellä on hyvä tukiverkosto.
Eräällä ystävälläni Santulla (muutettu nimi) ei ollut aivan yhtä hyvä vastaanotto. Hän tuli kaapista ulos 18-vuotiaana. Vanhemmat ovat uskovaisia eivätkä voi sietää homoseksuaaleja, ja heittivät Santun ulos saman tien. Silloin Santtu eli meillä seuraavat puoli vuotta. Nykyään 19-v Santtu ei ole yhteydessä vanhempiinsa, äidin kanssa käy kirjeenvaihtoa silloin tällöin.

Eli kaapista tullessa voi saada monta eri vastaanottoa. Toivottavasti saat tarpeeksi uskallusta olla oma itsesi ja tulla kaapista IRL. Toivon, että läheisesi tukevat sinnuu. Voimia. <3

PS. Katso SETA Ry:n sivuilta. Sieltä löytyy paljon hyvää tietoa, tukea yms. :)

Nimetön

Itse olen hetero, en hauku homoja mutta mielestäni ihmisen pitää lisääntyä

Vastaa aiheeseen: Olen varmaan ainut homo tällä sivulla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top