Siirry sisältöön
⚠️⛔🚫❌‼‼⚠️

En enää ikinä tule nuortennettiin…

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, kun laitoit viestiä!

Ikävä kuulla, että olet vihainen, etkä tule enää Nuortennettiin. Osaatko kertoa, mikä on saanut sinut vihaiseksi ja ajattelemaan, että et enää halua tulla Nuortennettiin? Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi ja palautettasi. Kaikenlaiset palautteet ovat meille arvokkaita!

Mukavaa kesää!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

tuleva muusikko

olis hienoo kuulla miks sä oot vihanen ja kui et tuu tänne enään. mulla itelläkin on ollu olo joskus et en tuu enään ikinä tänne tai mee minnekään muulle sivustolle. ja eka mulle tuli mieleen että etkö oo vaan saanu vertaistukea tai etsimääs apua mikä ois voinu auttaa sua mikä nyt on sit ollu se sun ”ongelma” mikä on vaivannu sua. ilomielin kuulen miks😁💖

Feeniks

🥺🥺🥺🥺

[Nimimerkki poistettu]

Kenelle olette tarkalleen ottaen vihainen? kai tiedät että tunteet eli emootiot, ovat vain tietoinen elämys. kai tiedätte että maaailman kaikkeus on läpimitaltaan. 93 000 000 000 valovuotta eli 8,835e+23 km. joten teillä ei ole mitään merkitystä laajemassa mittakaavassa.

Bubbles🔵

Tosi lohduttava viesti. Ite en varmaan ton vuestin jälkeen olis yhtään vihanen hehe🙃

Suonjar🌈

[Nimimerkki poistettu]: toi kommentti on aika masentava. Ei kohota itsetuntoa ajatella, ettei ittellä oo mitään merkitystä. Onhan tuo osittain totta, mutta ei suora totuus aina ole kaikkein paras vaihtoehto.

PuShEeN

Suonjar🌈 olen samaa mieltä. Jokainen saa kyllä sanoa oman mielipiteen. Mun mielestä ei ole totta että olemme kaikki pieniä hiukkasia maailmassa jolla ei ole mitään merkitystä. Jos joku on vain tarpeeksi kuuluisa, voi vaikuttaa suuresti tämän maailman surkeaan tilanteeseen. Jos me kaikki satsaamme vaikka ilmastonnmuutosta vastaan niin kaikki paranisi. Hyvää jatkoa!!<3

🇫🇮

Suonjar: Ompas

🇫🇮

PuShEeN: Ilmastonmuutos rauhottuisi, jos Kiina ja muut suurvallat tekisivät parannuksia. Joten paras tapa osoittaa mieltä, on mennä Kiinan kaduille huutelemaan iskulauseita Ilmastonmuutosta vastaan, muu ei auta ja on ajanhukkaa.

Bag

Bro se ei nyt ollu asian pointti vaa se et jotain on tapahtunut tai joku on sanonut jotain sellaista nn:ssä että tämä henkilö ei enää koskaan halua tänne palata joka on tietenkin surullinen uutinen:[

🇫🇮

Joku ei ollu tyytyväinen tähän sivustoon, bag. Ja se on piste – ei tarvi alkaa kyselemään miksiä.

❌🚫⚠️

Oon toi aloittaja. Siksi kirjoitin noin, koska olin silloin vihainen, mutta en enää. En edes muista, mistä olin vihainen, mutta enää en, ja on tämä ihan hyvä sivusto.

Olkku

Mitä mä nyt oon tehny

Vastaa aiheeseen: Olen vihainen teille kaikille!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top