Siirry sisältöön
kokematon

Mä olen 17-vuotias poika, joka ei ole ikinä tupakoinut, juonut alkoholia eikä seurustellut. Kaikki kaverit ovat ainakin joskus tehneet jotakin näistä. Olenko mä ainoa, joka ei ole koskaan tehnyt mitään näistä?

sese

Et oo ainuu, ku tääl on ainaki toinen. Ollaa sitte yhes ainuut maailman 17-vuotiaat, jotka ei oo koskaa juonu, polttanu tai seurustellu. :) No, tupakoida en haluukaan. Haisee pahalle ja siit on pelkkää haittaa vaan eikä oo kyl todellakaan hienoo. Se etten oo juonu koskaan, vähä mua häiritsee, mut ehkä sekin on ihan hyvä… Tai sit se, etten oo seurustellu. Olishan se ihanaa, jos joku ihana jätkä tuosta tupsahtaisi nenän eteen, muttei sellaisii taida löytyy, eikä kai muuta voi tehä kun odotella ja auttaa kavereita niiden jätkäongelmissa.

Mut oo vaan ylpee noista. Ei kannata kulkee anteekspyydellen ympäriinsä. Monetkaan ei haluu tupakoivaa poikakaverii, koska tupakasta on oikeasti vain haittaa. Juominenkaan ei oo plussaa, varsinkaan jos tyttö ite ei oo mikää himobilettäjä. Ja olishan se varmaan jokaisesta kiva olla olla kumppaninsa ensimmäinen rakkaus. Ei olis sitten niitä häiritseviä eksiäkään.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Älkää hoppuilko, koko elämä aikaa eikä oo kiire mihinkää. Tupakka ja alkoholi on turhii juttui, niihin ei tarvii ikinä ees koskee jos ei haluu ja parempiki pysyy erossa. Eikä seurustellakkaan täydy välttämättä elämän aikana, mutta jos haluaa niin ei kannata silti hoppuilla, hyvin voi odottaa ”sitä oikeaa” :)

-Sartsu

15

Oikeammassa ei juuri voisi olla =)

Mehi kaveriporukassa kuletaan kuntosalilla bodailemassa ja pelataan sulkapalloa juopottelun ja tupakoinnin sijasta.
Muka ollaan jotain tuolle seurustelulle yritetty (tai ainakin minä) tehä mutta eihän siitä ole mittään tullu =D heh heh
Ja saattaa joutua naurunalaseksihi :(

Kyllähän se on totta että vanhempana se joku oikea tyttö tykkää enemmän exättömästä, kuin exällisestä pojasta.
Toivottavasti olisi myös tyttöjä, joillei olisi ollut exiä sitten kunhan tästä vähän kasvetaan =)

Tuntuu vain että omalla luokallakaan niin VAIN pari tyttöä jotka ei oo seurustellu, joten pessimismi herää henkiin

NOH pojat pojat ja tytöt tytöt
Me hiljaiset kärsimme alussa yksin, me hiljaiset emme erotu joukosta emmekä seurustele samalla kuin nuo äänekkäät öykkärit vie tytöt ja vie niiltä tytöiltä jotakin minkä voisivat säästää meille hiljaisille, MUTTA meidän hiljaisten ei tarvitse etsiä uutta ;)

yks väsyny

Se on vaan hieno juttu ettet oo polttanu ja juonu alaikäsenä ja seurustellakin ehtii ihan varmasti, että ei oo mitään kiirettä.

Alkoholista ja tupakasta kannattaa pysyä erossa, niistä ei oo mitään apua. Ite juon liikaa ja poltan liikaa mutten oikeen pysty lopettamaan joten eipä sitä koskaan ois kannattanu alottaakaan.

Nimetön

Mun kaveripiiri on täynnänsä ihmisiä, jotka ei juo tai polta, tai välttämättä serustelekaan. Tietty on niitäki, jotka on menny heti 18 täytettyään naimisiin, mut tässä porukassa ei oo huono juttu jos ei polta tai juo.

Ite en juo, koska vihaan yli kaiken juopuneita ihmisiä, en polta, koska en halua tuhota keuhkoja, hampaita ja ihoa ja haista pahalta. Serurustella aion sitten kun löydän sopivan, mutta ei sitä tarvii kiirehtiä ^^

Lapsi

Oon kohta 12-v tyttö.
Ajatelin kysyä että olenko minä ainoa joka laulaa kissalle/lemmikille ennen nukkumaan menoa itse laulal oman tuutu lauluni kissaleni kun käy nukkumaan aina klo 21.00
Niis silloin laulan hänelle.
Olenko ainoa ja outo vai onko tuo normaala.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka ja kiva, kun kirjoitit tänne! Viestisi oli suloinen ja sai ainakin itselläni aikaan hyvän mielen sitä lukiessa. Mietit, oletko outo ja siihen on helppo vastata: et ole yhtään outo! Kuulostat ihmiseltä, joka on kiintynyt rakkaaseen lemmikkiisi. Meillä ihmisillä on niin erilaisia tapoja osoittaa rakkautta ja kiintymystämme eikä kukaan voi sanoa, että jokin näistä tavoista olisi väärä.

Uskoisin, että varsin moni meistä lemmikin omistajista vähintäänkin juttelee eläimelleen, joten miksi laulu olisi sen kummallisempaa. Mielestäni tuo kuulostaa teidän yhteiseltä, mukavalta iltarutiinilta. Törmäsin tällaiseen hauskaan uutiseen, jonka linkkaan tähän yhteyteen. Suoratoistopalvelu Spotify on alkanut jopa kokoamaan rentouttavia soittolistoja koirille ja kissoille, ja tässä jutussa kerrotaan, että jopa 69% ihmisistä laulaa joskus lemmikeilleen, eli et todellakaan ole ainoa! Käy kurkkaamassa juttu täältä: https://www.hs.fi/nyt/art-2000006374405.html

Hyvää kevään jatkoa sinulle ja lemmikillesi!

Terveisin Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Olenko ainoa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top