Siirry sisältöön
Olematon

Minua pelottaa mennä kouluun ja ulos mulla oli ennen paras kaveri nyt sekin vaan kertoo mun asioita muille mä olen erilainen kuin muut pidän kauhusta,peloista,kuolemasta,verestä ja hulluudesta mä kuuntelen yleensä video pelien soundtrackejä kuten silent hill,dead rising peli sarja tykkään hirveästi myös pelata ja olen kiinostunut kaikista elokuva hahmoista jotka ovat hulluja mutta neroja koulussa minua ei uskota paitsi luokan avustaja mitä minä teen pelkään kiusaajioitani että en voi enää paljoa käydä edes kaupoissa enkä ulkona josku kun olen yksin puhun kissalleni se aina ymmärtää minua olen kaikille muille ilmaa paitsi sukulaisilleni olen 14 vuotias poika jolla on paha masennus ja silloin kun olen masentunut puhun ainoastaan kuolemasta.lähettäkää viestejä avukseni niin tiedän etten ole pelkä tuulen puuska maailmassa.

Princess School

Olet olemassa, koska mäkin olen, vaikka toki on mahdollista että olet vain mun mielikuvitusta, muttet silloin pystyisi miettimään, oletko. Joten olet.

Oon lukenu, että kauhujutut on ihmisten tapa käsitellä omaa sisäistä pimeyttään. Ite kuitenkin pidän enemmän valosta, vaikka se voikin häikäistä silmiä.

miss nobody

Sama tunne on niiin jatkuvaa, tiedä vain että et ole yksin! Sen jälkeen kun kolmannen kerran sut heitetää porukasta ulos niiin meinaa jo vähän tuntua siltä että onko kellekään mitään.. tiiän et on paskaa eikä tunnelin päässä ole valoa, mutta elämää on jatkettava koska sitä ei anneta lopettaa.
Pärjäile =)

Nimetön

Älä havittele pimeitä asioita. Muistan omalta kohdaltani tuon synkän vaiheen ja voin aikalailla luvata, se menee ajan kanssa ohi, jos annat sen mennä. Mutta jos jäät kiinni pimeyteen ja annat sen viedä, en tiedä mitä tapahtuu.

Mä vähän epäilen, että sä et edes tiedä mitä pelko on. Ihminen ei koskaan, toistan koskaan pidä pelosta, sillä pelko on itsesuojeluun liittyvä tunne. Sä saatat pitää adrenaliinin tunteesta, koska se saa ihmisen tuntemaan elävänsä. Sä voit tykätä jännityksestä, kauhuleffoista ja sydämentykytyksestä. Mutta mä epäilen, että sä et pidä siitä tunteesta, kun juopunut mies seuraa sua ja yrittää raiskata sut. Et pidä siitä, kun oikeasti hullu, arvaamaton murhaaja painaa aseen sun ohimolle ja sä tiedät kuolevasi.

Anna valolle tilaa. :)

Vastaa aiheeseen: Olenko edes olemassa…?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top