Siirry sisältöön
Girls or boys?

Olen yläastelainen tyttö. Olen jo pitemmän aikaa pohtinut seksuaalisuuttani. Jotkut pojat ovat mielestäni tosi söpöjä, mutta toisaalta vaikkapa naisen rinnat/kauniit ja mukavat tytöt vaikuttavat kiinnostavilta…
Vanhempani pitävät homoutta (lesbouden mukaanlukien) sairautena ja haureutena. He ovat jopa sanoneet, että toivoisivat kovasti, etteivät heidän lapsensa olisi homoseksuaaleja, ja etteivät lapset toisi samaa sukupuolta edustavia elämänkumppaneita nin sanotusti ”näytille”, eli tapaamaan perhettäni.
Myös sisarukseni ovat sanoneet, että homona elämä olisi paljon vaikeampaa. Toki on totta, että homoja syrjitään yhä kovasti. Se on minusta todella ikävää. Vain nuorin sisarukseni ei syrji homoja.
En ole puhunut tästä kellekkään, edes kavereilleni. Olisiko häpeellistä, jos olisinkin lesbo tai bi? Häpeäisivätkö kaikki läheiseni minua silloin? Vaikka itse pidän homoja yhtä arvokkaina, kuin heteroitakin, voisinko koskaan myöntää olevani heidän kaltaisensa?
Osaisiko kukaan kertoa omia kokemuksiaan tällaisesta? Olisiko kellään ajatusta siitä, että olenko lesbo tai bi? Kiitos jokaiselle, joka vastaa. Kaipaan tosissaan neuvoa. :)

mä vaan

Nonii mäkin oon yläastelainen tyttö x)
Millä tavalla tarkoitat naisten rintoja tai kauniita tyttöjä kiinnostavina? Siis jos näät tosi nätin ja mukavan tytön, mitä ajattelet? Aatteletko et siinä on ystäväainesta, vai haluutko olla intiimmin sen kaa jne? Toivottavasti ymmärsit kysymyksen :d
Ja siinä, että on lesbo/bi, ei ole mitään ”häpeällistä”. Olet syntynyt sellaiseksi kuin olet, ja olet hyvä juuri sellaisena :) Ja jos läheisesi todella välittävät susta, he eivät välitä, ootko hetero, lesbo, bi tai mitä tahansa!
Mieti vaan rauhassa ja itsekses että millainen sä oot. Kukaan muu ei sitä voi kertoa! :)
Ota vaan rauhassa ja rentoudu, tee niin kuin susta tuntuu hyvältä :)
Sori jos tuli sekava vastaus/en vastannu kaikkiin kysymyksiin.

Girls or boys?

Kiitos vastauksestasi!
Naisten rintoja tarkoitan sillä tavalla, että en toki tuijota niitä alati, vaan ne ovat minusta tavallaan viehättäviä ja kauniita. :) Toivottavasti en kuulosta miltään pervolta, mutta näin sen selittäisin. Ja jos näen nätin tytön, useimmiten ajattelen häntä vain ystävänä. Tykkään saada uusia kavereita! Intiimisuhteessa en ole koskaan ollut… mutta olen vain tuuminut, että naisen kanssa sitten vanhempana se olisi jotenkin… turvaisampaa minulle.
Kiitos kannustuksestasi! On mukava kuulla, että mielestäsi siinä ei ole mitään häpeällistä, jos olisin esim. bi.
Ja on ehkä hyvä antaa ajatuksen muhia vielä vähän aikaa. Tässäkään iässä itsensä tunteminen ei ole helppoa. O_o
Ja ihan hyvä vastaus oli, tulin tosi iloiseksi, kun huomasin sen! Kiitti vielä kerran. :3 ^^

RedLight16

Ehkä katselet, koska haluat vertailla itseesi. Tai totta kai nuori on epävarma kehostaan. Et voi tietää suuntautumistasi ennen kuin olet harrastanut niin sitä. Eikä varmasti senkään jälkeen. Tuo on tavallista.

Minulla on ollut hieman vastaavanlaista. Olen tyttö. Olen tosin kiinnittänyt huomiota vähän muuallekkin kuin rintoihin. Olen tullut sellaiseen tulokseen, että jostkut tytöt ovat mielestäni kauniimpia ja toisissa ei taas ole mitään erityistä.

Olen kuitenkin ollut ihastunut yhteen poikaan, mutten ole koskaan seurustellut. En kuitenkaan haluaisi intiimiä(mitä se sitten olisikaan) suhdetta tyttöön. Katson miten kauniita, jotkut tytöt ovat ja ajattelen ja haluaisin olla tavallaan samanlainen.

Tiedän ainenkin kolme viehättävää tyttöä. Niin ja olen hieman kateellinen heille.

Hei saisinko vastauksen tähän kysymykseen

Mitä tekisin jos monet jojat tykkää musta mutta mä tykkään tytöistä ja yks vaihe olin pojankaa kun olin kertonut kaks viikkoa ennen et oon bi/lesbo ja mun vanhemmat suuttuu ja sano et mä oon hetero enkö mikään sellainen ja olin sen jälkeen pojankaa kun mun vanhempien mielestä oli hyvä että olin pojankaa jota pidin kaverina ja se ei tiiä siitä vieläkään ja mua kaduttaa se ja nyt oon päättänyt etten kuuntele vanhempiani ja oon mikä oon mut en tiiä ees mikä sukupuolinen oon kosk oon oikeesti tyttö joka on menos yläasteelle syksy ja tiiän että mua aletaan syrjii jos kertoisin niin mitä mä teen 😓

:)

Mä en ole koskaan ihastunt tyttöön vaan aina poikiin ja pojat on söpöjä ja kaikki mun julkkisihastuksetkin on miespuolisia mutta musta tuntuu että tykkään ehkä tytöistä. Aina kun nään jonkun kauniin tytön saatan katsoa häntä että olisipa minullakin joitain asiota mitä hänellä. Mulla on vaan tyttö puolisia kavereita eikä yhtään poikaa. Kun mietin esimerkiksi itseäni parisuhteessa tai semmoisissa jutuissa niin en osaa ajatella itseäni pojan kanssa. Mun mieltä painaa tää asia tosi tosi paljon kun en tiedä oonko mä lesbo, bi vai hetero. Mutta oon aina elänyt sillä periaatteella että rakastun ihmiseen en sukupuoleen. Tiedän että minun siskoni ainakin tukee tässä asiassa. Toivottavasti voitte auttaa. :)

Hei

Moi oon 13v tyttö oon siirtymässä ylä- asteelle ja haluaisin tietää että olenko minä bi seksuaali. Mä tykkään pojista mut välillä mä epäilen itteeni lesboksi/bi mutta olen aina ollu ihastunut poikiin jne ja en ole ikinä Olli ihastunut tyttöön mut oon pussaillut tytön kanssa ja Ollut intiimikosketuksessa tytön kanssa en tiedä siis olenko bi koska en voi olla lesbokaan sillä olen aina pienestä asti kuvitellu minut miehen kanssa edelleen ja oon seurustellu pojan kanssa ja se on tuntunut minusta hyvältä ja oikealta olen aina pitänyt itseäni heterona mutta silti tuntuu vähän oudolta. Mä oon pienestä lähtien ihastunut poikiin ja halunnut lapsia miehen kanssa ja tykkään pojista. ONKO TÄMÄ NORMAALIA help

hei rauha

ei sun tarvi tietää vielä tässä vaiheessa ja sillä tarkotan oikeesti sitä että ei sun tavitse tietää ikinä, jos et halua.

mä koen että mulle ei oo tärkeää määritellä itseäni millään tavalla ja tavallaan se on auttanu mua löytämään itteeni kun en oo asettanu itseäni lokeroon heti ensimmäiseksi. toki jos haluaa ja kokee helpommaksi ensin pohtia miten haluaa kutsua itseään nii sekin fine!

ja seksuaalisuus voi muuttua ja muuttuukin koko ajan. koko elämän ajan! sä voit sanoa itteäs heteroksi ja haluta lapsia ja silti vaikka seurustella naisen kanssa. mun mielestä sulla on siihen 100% oikeus ja se on normaalia. voit myös sanoa itseäsi biseksuaaliksi kaksi viikkoa tai vuotta ja tajuta että oletkin kokonaan lesbo tai hetero!

kannattaa puhua asioista! sekin auttaa! ja hei mä tsemppaan teitä keitä te ikinä oottekaan.

Mä oon 11-vuotias tyttö, menossa kuunedennelle, ja itekki, niin kuin kaikki muutkin täällä, haluisin tietää et oonko bi tai lesbo. En oo mielestäni ikinä ihastunu kehenkään, mutta tavallaan haluisin. En oo aiemmin puhunu kenellekkään tälläsestä aiheesta, mutta, mä oon aina kuvitellu itteni elämässä miehen kanssa ja haluaisin joskus saada lapsia yms. Mulla on kuitenkin aina vaikeaa kuvitella itteni seurustelemassa pojan kanssa. Mulla on myös ollu sisäisiä taisteluita siitä, tykkääkö mun paras kaveri musta (joka on tyttö), koska se on kysyny multa joskus että ’miten reagoisit jos sanoisin et tykkään susta eri tavalla ku kaverina’. Me ollaan tosi läheisiä, halaillaan ja tälllästä, ja kerran se oli meillä yötä ja nukuttiin samassa sängyssäkin, mut en oo ikinä ennen tuntenu sitä kohtaan mitään tällästä. Kun me mentiin koulun kaa Linnanmäelle, sitä edeltävänä yönä mietin että kertoisin mun kaverille että ”tykkään siitä” ja meillä ois tyylin joku ensisuudelma jossain mailmanpyörässä, mutta (yllätys yllätys) en missään vaiheessa tehny mitään sellasta. Sen jälkeen rupesin miettii että ’mitä mä oikein aattelin, en mä siitä tykkää, ja vaikka tykkäisinkin se ei todellakaan tykkää musta, sehän on tyttö’. Ennen myös mietin mitä mun vanhemmat sanois jos oisin lesbo, mutta onneks (toisin kuin jotkut täällä kommenteissa) niitä ei todennäköisesti vaivais se paljoo, sillä sain just tietää muutama päivä sitten että mun pikkuserkku on lesbo, ja mun äiti puhu siitä ihan normaaliin sävyyn ja tälleen. Toisaalta, Iiris [nimi muutettu] (se josta puhuin aiemmin) on kuitenkin mun paras kaveri, mun vanhemmat on tavannu sen monta kertaa ja kaikkee, joten ne ois varmaan aika… Miten se nyt sanois, hämmästyneitä? Järkyttyneitä? Jos mä alkaisin seurustelemaan sen kanssa. Nyt vaan toivotaan että se ei eksy tälle sivustolle ja nää mun kommenttia, koska en tiiä miten reagoisin jos se sais tietää että ehkä tykkään siitä oikeesti

Ja pliis, jos täällä on joku jolla on ollu samanlaisia kokemuksia tai mitään sellasta, jos haluutte niin voitte tulla juttelemaan mulle  [Osa viestistä poistettu, katso keskustelun ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/%5D

Minävaan

Itse olin heterosuhteessa mutta tällä hetkellä olen ihastunut tyttöön. Ja se saattaa hämmentää . Monet jotka pitävät samasta sukupuolesta saattavat ajatella että olisi jotenkin luonnollisempaa jos vaikka olet tytön kanssa ja olet poikamainen niin olisi tavallaan jollain tavalla vastakkaista sukupuolta eikä esim kaksi ”naisellista” naista tai ”miesmäistä” miestä jos näin voi sanoa. Mutta muistakaa ettei tuossa ole mitään vikaa! Nuorena ei aina vain tiedä kuka on ja ajatukset ovat sekavia ja ne muuttuvat jatkuvasti. Muistakaa tehdä sitä mikä hyvältä tuntuu! Jos olet ihastunut kehen tahansa niin antaa vain mennä. Se riski kannattaa ottaa!

papupata

moikka oon 13.v tyttö ja en tiiä mikä oon koska mä näin snäpissä sellasen tytön ku joku oli tehny sille shoutin ja se on bi niin oon varmaan kiinnostunu siitä mut ajattelen melkeen aina että mulla ei oo mahiksii kenenkää ja haluisin tutustuu siihen ja mä ainakin naistenpukukopissa kiinnitän huomiota niiku melooneihin ja sit vaa tuntuis ns luontevammalta olla varmaan tytönkaa yhes mut oon ollu kyl jo pojanki kaa mut ei se oikee toimi ja täs ies sitä viel ettii itteään mut tässä ku oon näit lueskellu nii en mäkää niiku haluu luokitella itteeni mihinkää ja oisko se iha normii tehä sillee milt itest tuntuu et jos nyt haluis olla tytön kaa nii se ois ok ja jos jossain kohtaa pojankaa nii seki ois ok mit kiitti jos joku vastais tähän jotenki

100% lesbo

Siis oon tietääkseni lesbo kun mulla ei oo ikinä ollut poikaa ihastuksensa vaan eka ihastus mulla oli ku olin ykkös luokalla ja se oli tooooosi outoo ja yritin kertoo sille mut sit ajattelin vaa et oon ykkösellä ni en haluu alkaa seurustelee ja siihen se sit jäikin. mut nyt oon kutosella ja mul on taas tyttö ihastus! En tiiä et mitä teen ku oon monta kertaa ollu sileen ”mitä sanoisitte jos oisin lesbo?” Nii kaikki mun kaverit on vaa ollu joko sillee ”hyi miks sä tollasta kysyt” tai sitte ”no oo vaan mut älä muhun ihastu!” Nii oikeesti ahdistavaa ku en tiiä mitä teen! Ja oon muutenkin vähän outo ku oon 12 ja mulla on nyt jo eka lävistys korvassa ja sit kahdet korvikset ja kuuntelen Tarja Turusta ja within temptationii ja niinku muutenkin kaikkee metallii ja erityisesti sinfonista metallii ja silti oon tosi värikäs persoona esim en nolosti melkein mistään joskus aloin vaa tanssii kaupassa ja sit kuunneltii koulussa välkällä schnappi lasten lauluu kaijuttimesta ja hypittiin koulun pihassa ja nyt toivon et kukaan mun kavereista ei eksy tälle sivulle. Mut kuitenkin oon tosi outo ja en tiiä miten mä sanon mun ihastuksellesi et en oo vaan ihastunu siihen vaan RAKASTAN sitä. Jooh no oon vasta 12… ja tiiän olin vähä myöhässä mut auttakaa!

Toowierdgirl

Hei, itsekin olen tyttö ja arvaa mitä? Tajusin kai vuosi sitten etten ole hetero vaan biseksuaali. Mielestäni voisit ihan hyvin olla biseksuaali koska mielestäsi tytöt ja pojat ovat söpöjä. Itse olen tykännyt 3-5 tytöstä elämäni aikana. Loput ovat olleetkin sitten poikia. Kannattaa jutella vanhemmillesi että miksi he syrjivät homoja ja muita ei heteroja. Bi, Pan, Le, A ja kaikki muut ovat ihan tavallisia ihmisiä. Omat vanhempani ja ystäväni ottivat seksuaalisuuteni hyvin. Mummilleni en aijo kertoa, hän löytää negatiivisia asioita homoista ja lennoista eikä vrm hyväksyisi minua. Mutta tsemppiä♡ Virtuaalihalaus lähetetty

Tytöistä ja muista tykkäävä tyttö

Tyypit pakkohan se on myöntää: me kaikki tehdään netissä kauhee kasa niitä ”am I gay” ja ”oletko homo” -testejä. Ne on kaikki ihan surkeita. Silti niitä on pakko tehä, koska on sellanen pakottava tarve oppia ymmärtään omaa seksuaalisuuttaan paremmin. Ne testit ei kyl kauheesti auta asiaa…Joissain läpällä tehdyissä kysymykset on tasoo ”pelaatko fortnitea”.

Ite identifioiduin tyyliin vuoden lesboks, mut se ei enää tuntunu oikeelta, kun oon kuitenkin kiinnostunu melko androgyyneistä (eli sukupuolineutraaleista/ei selkeesti feminiinisistä tai maskuliinisista) tyypeistä. Ne on monesti tyttöjä, mut ei aina. Välillä muunsukupuolisia tai poikiakin.
Ei oo niin välii, mitä termiä käyttää tai käyttääkö ees. Itellä ei tällä hetkellä ees oo mitään ihmeempää termiä tälle. Oon vaan queer.

Moi moi moi

Voiks joku vastaa tähän niin siis oon ihastunu poikaan joskus mutta ei oo ollu ikinä vakavaa suhdetta ja muo ahistaa välillä ajatella et oisin jonkun pojan kanssa kun kosketus tai joku muu voi ahdistaa et oonks sit joku lesbo tai jotai voisin kyl ajatella itteni pojankaa suhteesee mut sen kyl pitäs olla just se oikee ja joskus jos jollai tytöl on upeet muodot tai jotain nii kehun niitä aina mun kavereille neki kyl aina kattelee muide tyttöje vartaloita nii en oo kyl ainoa ja siis tää teksti mitä kirjotan on iha sika epäselvä mut kirjotan tähä kaikkee mitä mu päähä tulee ja nyt must tuntuu et oon kyl iha hetero

Vastaa aiheeseen: Olenko lesbo tai bi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top