Siirry sisältöön

Olenko outo, jos fanitan huomattavasti vanhempia näyttelijöitä?

olenko outo

Moi,
oon tosiaan siis 14v tyttö ja fanitan minua huomattavasti vanhempia naisnäyttelijöitä. Pidän esimerkiksi Meryl Streepistä ja Julie Andrewsistä, jotka ovat molemmat yli 70-vuotiaita. Äiti tietää asiasta ja sanoo, että se on ok. Kaverini eivät kuitenkaan ole pitäneet tätä normaalina. He fanittavat esim. erilaisia poikabändejä kuten BTS tai One Direction, mutta minua ne ei kiinnosta. En tiedä kuin yhden ulkomaalaisen ystäväni, joka fanittaa myös yhtä vanhempaa näyttelijää. Olenko siis outo jos en pidä poikabändeistä vaan näistä kyseisistä näyttelijöistä? Olen miettinyt, että miksi pidän heistä ja ainut vastaus jonka olen itseltäni saanut on, koska he ovat äidillisiä ja huolehtivaisia ja heillä on paljon elämänkokemusta. Onko tämä outoa?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Tervehdys!

Onpa harmillista, että ystäväsi ovat saaneet sinut tuntemaan olosi oudoksi asiasta, joka on täysin normaalia. Tosiasia on se, että me ihmiset olemme erilaisia ja pidämme erilaisista asioista. Joku meistä voi tykätä musikaaleista ja toinen taas katsoo pelkästään tosi-tv:tä. Joku pitää klassisesta musiikista ja toinen pop-musiikista.

Voit olla ylpeä itsestäsi, että olet rohkeasti oma itsesi ja uskallat tykätä eri asioita kuin ystäväsi! Jatka siis rohkeasti tykkäämistä niistä asioista, jotka tuovat sinulle iloa elämään ja muista, että ympärilläsi on varmasti ihmisiä, jotka salaa tykkäävät jostain mutta eivät vain ole uskaltaneet sanoa sitä ääneen.

Ihanaa kesää sinulle toivotellen,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

🌈Bag

Helou, olenko outo❤
Ja muuten et ole outo!👊🔥
Äh, tuoko on ystävistäsi epänormaalia? Ei lainkaa!🌱 Ihmiset fanittavat eri henkilöitä ja se on iha normaalia!:) Uskon että joku ystävistäsi fanittaa jotain tyyppiä salaa koska ajattelee että se on noloa:’)
Olet todella rohkea kun uskallat tykätä eri asioista kun muut!🌺
Pakko myöntää että itse fanitan Blackpinkkiä ja One directionia!☺
Mutta niitten lisäksi fanitan kuusikymppistä laulajaa!😂 Olen seitsemänvuotiaasta fanittanut Pate Mustajärveä ja Popedaa enkä ole sen jälkeen lopettanut niitten fanitusta! Kuulin heidän musiikkiaan kun isäni kuunteli sitä. Olen ikuisesti kiitollinen isälleni että hän kuunteli ja fanitti heidän musiikkia sillä ilman sitä olisin tuskin koskaan alkanut fanittaa ja kuunnella heitä♡ Seitsemän vuotiaana tanssin ja lauloin aina Paten biisejen tahtiin vaikka tiedostin että Pate oli minua yli viisikymmentä vuotta vanhempi!
En tosin ole yhtä rohkea kuin sinä sillä aina kun minulta kysytään lempibändiä//artistia sanon One directionin tai Harry Stylesin mutta jätän tyystin sanomatta Popedan tai Mystajärven!😳
Se on tosin outoa sillä käytän julkisesti heidän fanivaatteitaan😅
No anyways oot super rohkee etkä lainkaan nolo ja sun kavereilt on tosi ikävästi sanottu jos ne väittää ettet oo normaali ku fanitat vanhempii näyttelijöit!:)
Ja miksi et fanittais jos ne ovat sinusta hyviä näyttelijäitä? Kuka sillon enää välittää niitten iästä?
Mutta joo moi moi🌼🔥

Vastaa aiheeseen: Olenko outo, jos fanitan huomattavasti vanhempia näyttelijöitä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top