Siirry sisältöön
minävaan

Olen nyt 8lk oleva tyttö joka vihaa vartaloaan. oon lyhyt verrattuna mun kavereihin, ja ne muistuttaa mua tosi usein siitä.. ”miks oot noin lyhyt?” ei se vielä mitään, mun yks parhaist kavereista on alkanut sanoa mua lihavaksi, ja se tuntuu kauheelta koska painan vain 10kg enemmän ku mun kaverit. otan kaikki niiden kommentit läpällä, vaikka oikeesti musta tuntuu tosi pahalta.. haluisin laihduttaa mutten uskalla sanoo vanhemmille täst jutust. tuntuu ettei kukaa koskaa haluu mua & että oon niin ”outo” ettei kukaan haluu olla mun kanssa. oon alkanut ajatella tosi negatiivisesti & tuntuu et kaikki vaan vihaa mua :<

pätkä töis xd

Mulla o sama tyyppine ongelma..vähä alle 160! ”Palosammutin,pätkä,miltä siel alhaal näyttää” yms..joooka päivä…sano kaverille takasin jotai jos uskallat c:
Jos mua sanotaa lyhyeks ni vastaan aina et ”kastumpa myöhemmi ku sä jos alkaa sataan”
ja positiivisia asioita olla lyhyt:
mahtuu ovie suista lyömättä päätään,paidat ei o lyhyitä,jätkie silmis saatat olla söpö,pääset eteen juhlissa,näytelmissä yms katsoma tilanteis,pääsee huomaamatta ihmisten ohi ja tää lista jatkuu c:
miten outo? Ja oot nii nuori ei tarvi laihduttaa..os haluat laihtua ni ei herkkuja,liiku säännöllisesti ja syö vitamiini pillereita ja juo c:
jod karkki hammasta kolottaa suosittele kromia :3 toivottavasti oli apua :))

belle

Mäki oon lyhyt, jotain 158 senttii ja oon sentään jo 17! : D Mut eipä täs mitään, ei pituudelle ite voi mitään, näillä mennään! : )

minävaan

kiitos iha tosi paljon! tuli tosi hyvä mieli :)

Nimetön

Jos koskaan tuntuu että oot outo, nii mietippä: mitä on outo? Mitä on normaali?

Normaalius on yhteisön kesken vallitseva ihanne johon pyritään, koska ollaan sanattomasti päätetty sen olevan hyväksyttävää. Normaalius voi olla myös asia joka pätee suurimpaan osaan ihmisistä, jollon siitä on tullu tietynlainen oletusarvo. Mutta kuinka moni ihminen sitten on kaikissa asioissa ”normaali” tai keskiverto? Tuskinpa kukaan.

Muista myös, et eri yhteisöissä ja kulttuureissa eri asiat on normaaleja. Esimerkiks Suomessa homoseksuaalisuus on jo nyt yleisesti aika hyväksyttävää, ”normaalia” (ainakin nuoremman väestön keskuudessa). Mutta toisissa paikoissa homoseksuaalisuus katsotaan sairaana ja rangaistavana. Joissain kulttuureissa on tapana tehdä erilaisia aikuistumisrituaaleja, joihin voi kuulua esim arpitatuoinnit. Täällä päin se tuntuu tosi oudolta, jopa inhottavalta.

Eli älä huoli, oot ihan yhtä normaali/epänormaali kuin kaikki muutki. Ja jos et kelpaa jollekkin, niin se on sen tyypin oma menetys.

en kerro

Sano niille että ”älkää kiustko mua tai mä en oo teidän kaa ja kerron opelle ja teidän vanhemmille”

girl 16v.

moikka! mä entiiä mite sais hyvännäkösen perseen,nii et olis ihe tyytyväine ja ehkä nuo pojatki tykkäis:) ja nää mun hiukset on iha hirveet,entiiä yhtää mitää millä näitä sais ’tuuhemmaks’ oon iha ulapalla..hyviä vinkkejä kaipailen!:) ja kiitos jos joku osais kertoo!

Vastaa aiheeseen: oma keho

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top