Siirry sisältöön
Hulluuden partaalla

Mulla on ongelmallinen vanhempi, äiti. Äiti on tietenki mulle tärkeä, koska se on kasvattanut mut ja siskot. En vaa enää jaksais kattoa sitä ku se ryyppää elatusmaksut ja lapsilisät tiehensä, tai ostaa itselleen sadan euron takkeja, ja meikä kulkee pakkasilla ilman x_x Mutsi myöskään ei koskaan sano mitään positiivista mulle, aina huutamassa tai valittmassa tai käskemässä tehdä jotain. Viimeinen pisara oli kun mutsi tuli umpikännissä kotiin (lähes joka kerta kun pikkusisko on isällään se tulee) pääsiäisenä, keskellä päivää. Asutaan kerrostalossa, ja naapurit kattoo nykyään sen takia kieroon mua ja sisaruksiani. Oon todella ahdistunut tilanteesta ja tunnen itseni arvottomaksi. Parivuotta sitten mulla diagnosoitiin kyseisen ihmisen välinpitämättömyyden ja uhkailun takia Ahdistuneisuushäiriö. Kukaan ei koskaan soita mulle vapaa-ajalla ja kysy olemaan, kukaan ei koskaan tuu ovelle ja pyydä ulos. Oonko tosiaanki niin kauhee ihminen ettei mun kavereitakaan voida olla?
Ahdistun aina kamalasti kun mutsi huutaa eikä oo mistään tyytyväinen. Isälle oon koittanut puhua, mutta sanoo ettei mun pitäs valittaa sille koska se ei oo mun pahaaoloa aiheuttanu. Se ei ymmärrä että käytöksellään se vaa pahentaa mun oloa. Oon ihan rikki, ja just kaveriporukkakin hylkäsi mut, en tiedä mitä teen :__:

Kia – Verkk@ri

Moi, tosi hienoa että olet yrittänyt puhua isällesi asiastasi!Äitisi käytös on väärin sinua kohtaan ja sinulla on oikeus saada apua. Voisit koittaa puhua jollekulle muulle luotettavalle henkilölle (esim. Joku opettaja, kuraattori, täti, setä yms)Voit myös koittaa kysyä vanhalta porukaltasi että miksi he jättivät sinut yksin. Jos kaipaat ikäistäsi seuraa voit esimerkiksi koittaa mennä nuorten sivuille joissa ihmiset etsivät esimerkiksi netti/mese kavereita (esim. http://www.missmix.fi tai http://www.demi.fi) Kyllä kaikki järjestyy, tsemppiä jatkoon! :)

ymmärrän täysin

On inhottavaa, kun vanhemmat aiheuttaa lapsilleen ahdistusta ja huolta. Itsellänikin on ongelmavanhempia kaksi kappaletta: sekä isä, että äiti. Ja hylätyksitulemisen tunteen tiedän, kun omat kaverit hylkäs. Oletko sosiaalinen tyyppi? Itse olen, joten uusien, oikeiden ystävien hankkiminen ei tuota ongelmia :) kannattaa aina mennä esittäytymään ja puhumaan rohkeasti muille. Esimerkiksi festerit tai konfferenssit ovat äärimmäisen mukava tapa saada uusia ystäviä. Usko pois, tämä toimii :)

Vastaa aiheeseen: Ongelmavanhempi joka aiheuttaa ongelmia minulle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top