Siirry sisältöön
Imhinen

En ole päässyt kirjepalveluun noin vuorokauteen. Sivustolle kun menee tulee vain viesti 503 Service Temporarily Unavailable.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi!

Kirjepalvelussa on tällä hetkellä tekninen häiriö. Tilannetta korjataan parhaillaan, mutta valitettavasti kirjepalvelu on nyt poissa käytöstä. Tulethan myöhemmin kokeilemaan kirjautumista uudelleen. Pahoittelut häiriöstä!

Ystävällisin terveisin,
Nuortennetin työntekijä

Juu

Sivusto toimii mutta käyttäjätunnuksilla ei pääse sisään, oon aika varma että on oikeat tunnukset?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Tervehdys!

Kirjepalvelun teknistä häiriötä korjataan edelleen ja pyrimme saamaan sen käyttöön mahdollisimman pian! Pahoittelut tästä!

Terveisin,
Nuortennetin työntekijä

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kirjepalvelut olivat viikonlopun ajan kaatuneet teknisen vian takia, mutta vika on saatu nyt korjattua ja nettikirjelaatikko toimii taas normaalisti! Valitettavasti palveluntarjoajan teknisen virheen vuoksi emme saa enää palautettua viimeaikaisia ja sitä vanhempia kirjeenvaihtoja. Myöskään vanhat tunnukset eivät siis enää valitettavasti toimi. Olemme tosi pahoillamme tästä <3

Nyt kaikki on taas kirjepalvelussa kunnossa, joten jos haluat kirjoittaa meille uudelleen, luo uusi tunnus ja kirjoita uusi kirje. Vastaamme kirjeeseesi mahdollisimman pian!

 Lämpimin terveisin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Onko kirjepalvelulla piuhat poikki?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top