Siirry sisältöön
🦦

Vähän ennen kesän loppua mä ja mun paraskaveri päätettiin et ollaan niitten luona ja juodaan kännit. No, sitten ku oltiin vähän juotu jo ni läpällä sanottiin kolmelle jätkälle et ne sais tulla niille (me tiiettiin niist vaan yks ja kahta ei tunnettu ollenkaan) ja ne sit tuli sinne. Aluks kaikki oli ookoo. Yks niist jätkist jotenki nappas mut siit ja ”valitsi” mut tai jotain. Se mm löi mua perseelle ja sit siin sohvalla koppas mut sen kainaloon ja alko hiplaa ja kähmiä mun rintoja. Tässä vaiheessa aloin olla niin kännissä jo etten pystynyt pitää edes päätä pystyssä ja annoin sen vaan kosketella mua miten se halusi. Meil oli aluks muitakin kavereita siellä mut mylhemmin ne kaikki lähti ja jäätiin neljästään mä, mun paraskaveri ja me kaks jätkää joist molemmat oli valinnu meijät niitten leluiks. Se mun kaveri ja toinen niist jätkistä meni jonnekki kauemmas ja se toinen Jäi siihen mun viereen kähmimään mua lisää ja mua alko tässä kohtaa ahdistaa koska viina oli vähän jo laskenu. Se jatko edelleen kun hiplaamist ja löysi sitten tiensä mun kaula ja teki mul fritsun. Oisin halunnu lähtee jo pois täst tilanteesta. Sitten se koitti repii paitaa pois mun päältä mut en antanu sen. Se yritti viel uudestaan mut sit tajusin jo nousta siit. Sanoin et menin juomaan vettä vaiks tärisi melkeen. Seuraavan tunnin hoin vaan et meen nukkuu meen nukkuu mut se halus vaa mut takasin sen vieree. Se myös koitti juottaa mulle lisää alkoholia et sais mut takasin siihen liikkumattomaan tilaan. Olisin halunnu et ne lähtee mut oli kuitenkin sen mun kaverin kämppä ja se ei halunnu et se toinen poika lähtee ni en halunnu alkaa huutaa siel. Seuraavana päivänä estin sen jätkän jokapaikassa.

En usko et oon ollu täysin Ok sen jälkeen. Yhtäkkiä kaikki jätkissä on alkanu ahistaa mua (ei kylläkään mun poikapuolisissa kavereissa) Ahistaa ajatella ees sitä iltaa ja aina välillä nään sen jossain ja alkaa ahistaa. Entiiä voinko kuitenkaan sanoa että mua on käytetty hyväksi enkä tiiä onko se just tätä?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Olipa hyvä, että kirjoitit tänne tuosta ahdistavasta kokemuksestasi. Olen tosi pahoillani, että tuo kyseinen poika ei ole osannut kunnioittaa rajojasi, vaan on sinulta lupaa kysymättä käyttänyt sinua ja kehoasi omiin seksuaalisiin tarkoituksiinsa. Siihen hänellä ei olisi ollut oikeutta, vaan hänen olisi pitänyt kysyä sinulta lupa kosketteluun ja suutelemiseen. Hienoa, että keksit jossain vaiheessa keinon poistua tilanteesta etkä juonut hänen kehotuksistaan huolimatta enää lisää. Hyvä sinä!

Seksuaalinen ahdistelu on sitä, että joku tekee toiselle ihmiselle seksuaalisia tekoja niin, että rikkoo tämän toisen ihmisen itsemääräämisoikeutta. Kuvauksesi mukaan juuri näin on tapahtunut. Jos huomaa toisen olevan humalassa, täytyisi erityisen hyvin varmistaa, onko hän kykeneväinen antamaan suostumustaan tällaiselle toiminnalle.

Sinä et ole tehnyt mitään väärää. Sen sijaan se, että estit tämän henkilön sosiaalisessa mediassa, oli viisaasti toimittu. Näin ollen sinun ei ole tarvinnut kohdata häntä somessa, vaan olet saanut rauhassa mietiskellä tapahtunutta.

Nyt olisi tosi hyvä, jos kävisit poliisilaitoksella tekemässä tapahtuneesta rikosilmoituksen. Kerroit tuossa tekstissä tosi hyvin, mitä on tapahtunut ja voit vaikka tulostaa tuon saman tekstin poliisille tai sitten näyttää sen puhelimeltasi. Tarvittaessa saat tukea myös Rikosuhripäivystyksestä (sieltä saat halutessasi tukihenkilön avuksesi). Tekijän iällä ei ole merkitystä – on hän sitten nuori, aikuinen, alle tai yli 15-vuotias.

Jos tuntuu helpommalta, voit myös kertoa tapahtuneesta esimerkiksi koulusi terveydenhoitajalle, joka vie asiaa kanssasi eteenpäin. Toivon, että pystyisit kertomaan tapahtuneesta myös kotisi aikuisille, jotka voivat olla tukenasi tässä asiassa. Muista, että syy ei ollut sinun, vaan pojan, joka rikkoi rajojasi tosi rumalla tavalla.

On tärkeää, että tuo poika ymmärtää tehneensä väärin. Hän ei saa jatkaa samanlaista toimintaa sinun eikä toisten tyttöjen kanssa. On tärkeää saada hänet ymmärtämään tuollaisten tekojen seuraukset. Seksuaalisten kanssakäymisten pitäisi aina pohjautua yhteisymmärrykseen ja molemminpuoliseen nautintoon eikä turvattomuuden tunteen tulisi olla ikinä osa seksuaalista kanssakäymistä.

On myös ensiarvoisen tärkeää, että saat apua tuon tapahtuman työstämiseen. Siinä sinua osaa parhaiten auttaa koulusi terveydenhoitaja ja kuraattori. He tietävät, miten sinun paikkakunnallasi saa apua traumaattisten tapahtumien käsittelyyn. Tuollaiset tilanteet voivat vaikuttaa tulevaisuuden ihmissuhteisiin ja siksi on tärkeää, että pääset työstämään illan tapahtumia jonkun ammattilaisen kanssa.

Olen tosi pahoillani, että rajojasi ja itsemääräämisoikeuttasi rikottiin. Toivon sinulle voimia tämän asian viemiseksi eteenpäin, jotta voit joku päivä jatkaa elämääsi ilman, että se enää merkittävissä määrin vaikuttaa olemiseesi. Ansaitset olla onnellinen!

Voit myös soittaa tai jutella tästä tai mistä tahansa muustakin asiasta kanssamme joko Lasten- ja nuorten puhelimessa tai chatissä. Molemmat palvelut ovat maksuttomia ja anonyymejä ja auki vuoden jokaisena päivänä.

Olet tärkeä!
Halauksin,
Lasten- ja nuortenpuhelimen ja -chatin päivystäjä

Toi on todellakin kamalaa seksuaalista hyväksikäyttöä mun mielestä

Se poika käyttäytyi aivan tosi tosi huonosti.

Ketään ei saisi kohdella noin! Sinä ja kaikki muut ansaitsevat aivan tosi paljon parempaa käytöstä kuin se, miten tämä poika käyttäytyi.

Oon aivan tosi pahoillani, että sä jouduit kokemaan tällaista. 😔

Voimia sulle ja kaikille, jotka joutuvat kokemaan tällaista. 💓💓

Vastaa aiheeseen: Onko mua käytetty hyväksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top