Siirry sisältöön
THE one baddie

Moi. Siitä lähtien kun aloin käymään täällä nuortenetin keskustelupalstalla, niin mulla on ollu yks juttu jota en aluks iha ymmärtäny.
Siis kun haen netistä ”nuortennetin keskustelupalsta” toisesta linkistä löytyy säännöt/ohjeet ja ekasta linkistä tää palsta. Ainut ongelma on se kun klikkaan siitä (ensimmäisestä
linkistä siis) aukeaa Tillin tirpan joku 2013 vuonna tehty aloitus.
Ekan kerran kun tänne palstalle päädyin, en siis ymmärtänyt että mitän pääsee tuohon missä ekana on arki ynnä muut ja uusimmat viestit (toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan). Tän takia kesti vähän miettiä että mites tänne pääsee. Nyt siis tiedän.

Mutta siis onko muilla sama homma vai onko vaan mulla?

Kaisa Önlen

Moikka THE one baddie!

Kiitos palautteesta. On todellakin totta, että olemme luoneet keskustelupalstan säännöille oman sivun ja sitten itse palstat löytyvät toisesta sivusta. Yritämme korjata tämän tilanteen, ja saada kaikki tarvittava tieto samaan paikkaan, saman linkin taakse. Nuortennetin keskustelupalsta -nimisen sivun sisälle. Hakukoneissa voi tulla outoja tuloksia, koska jokaisesta julkisesta keskustelusta meidän palstoilla tosiaan tulee se oma internetisivu. Nämä sivut siis näkyvät hakokoneella tehdyssä haussa sitten, riippuen sanoista, joita keskustelussa on käytetty.
Kiva kuulla, että olet päässyt tänne vihdoin. Toivottavasti viihdyt.
Mukavaa kesää sinulle!

Terveisin Nuortennetin ylläpito

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Mä kirjotan aina vaan googleen nuorten netti niin pääsen siihen etusivulle ja sit siitä etin sen missä lukee ”keskustele muiden nuorten kanssa” tai jotain vastaavaa.

Vastaa aiheeseen: Onko muilla sama juttu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top