Siirry sisältöön
:/

Mä oon 18v, enkä oo ikinä seurustellut kenenkään kanssa. Tuntuu että oon ainoo, koska kaikki mun paikkakunnan nuoret on ollut jo ainakin yhdessä parisuhteessa. Jopa mun molemmat parhaat kaverit on nyt seurustelleet ennen mua.
Mä en ymmärrä mitä mä teen väärin. Miksei kukaan tykkää musta? Oonko mä jotenkin epämiellyttävän näköinen, vai eikö mussa ole vaan mitään mielenkiintosta minkä takia kukaan ei halua lähestyä mua?
Aina jos oon ite yrittänyt saada keskustelua aikaseks, se muuttuu nopeesti tosi kiusalliseks koska alan sanoa ties mitä jos hermostun, joka sitten saa sen toisen ihmisen lopettamaan puhumisen kokonaan.
Varsinkin tää ahdistaa wanhojen kannalta, koska mulla ei ole paria enkä tiedä ehdinkö enää saamaan. En myöskään oo ollenkaan hyvä tekemään alotetta joten en uskalla pyytää ketään. Haluaisin vaan, että olisin vähemmän yksinäinen ja että mulla olis yhtä hyvät mahdollisuudet seurusteluun kuin muillakin.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei :/,

Kiitos viestistäsi tänne Nuortennettiin. Kerrot kaipaavasi parisuhdetta ja koet olevasi yksinäinen, sillä muut ystäväsi ja nuoret ympärilläsi ovat olleet jo parisuhteissa. Jokainen meistä kaipaa ja ansaitsee läheisiä ja rakkaita ihmisiä ympärilleen ja on täysin ymmärrettävää ja luonnollista että myös sinä sitä kaipaat.

Pohdit teetkö jotain väärin tai etkö ole tarpeeksi mielenkiintoinen muiden silmissä. Yritä ajatella enemmänkin, että et ole vielä kohdannut ihmistä, joka olisi mielenkiintosi ja kiintymyksesi arvoinen. Kerrot myös, kuinka keskustelu toisen kanssa menee mielestäsi kiusalliseksi. Voit olla ylpeä itsestäsi, että haluat tutustua ihmisiin, vaikka tilanne jännittäisikin sinua.

Toiseen tutustuminen ja keskustelun aloittaminen voi olla helpompaa, jos sen tekee asian äärellä, josta itse nauttii tai missä on hyvä ja itsevarma olo. Onko sinulla harrastuksia tai esimerkiksi aineita koulussa, jossa voisit aloittaa tutustumisen toiseen? Myös kesän aikana kesätöiden tai muiden kesätekemisten äärellä voi törmätä uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Usein siihen erityiseen törmääminen tapahtuu vähän kuin vahingossa ja paras tapa siihen on lähteä rohkeasti ihmisten ilmoille ja nauttia tulevasta kesästä ystävien ja kivojen tekemisten kanssa. Kun viihdyt itsesi kanssa ja teet niitä asioita mistä nautit, näkyy hyvä olo myös ulospäin. Jokainen meistä on kaunis ja mielenkiintoinen omalla tavallaan ja ne piirteet tulevat ennen kaikkea esiin, kun on oikean ihmisen seurassa, jossa itsellä on hyvä ja rauhallinen olo.

Toivon sinulle aurinkoista ja mukavaa kesää, joka toisi tullessaan myös uusia ja kutkuttavia kohtaamisia uusien mielenkiintoisten ihmisten kanssa!

Kesäisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja netin päivystäjä

Seon

Ei suussa ei taida olla mitään vikaa ite oon 16 täytän kesällä 17 ja vähän tää sama että kaikki Täälä on ollu ainakin yhdessä parisuhteessa paitsi mä mulla nyt ei oikeestaan oo ketään ei kavereita taino ei semosia kunnollisia jolle puhua jään aina ulkopuolisesksi ja yksin kyllä sä jonkun löydät joskus

Vastaa aiheeseen: Onko mussa jotain vikaa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top