Siirry sisältöön

Onko normaalia että tykkään käyttää naisten alusvaatteita?

Poju 16v

Apua. Sanokaa oonko normaali? Tykkään pukeutua salaa naisten alusvaatteisiin. Masturboin ja katson samalla pornoa ja hipelöin rintsikoita ja pikkuhousuja ja sukkahousuja. Se on vissii joku fetissi. Kaupoissa ja kirppiksilläkin tykkään katella alusvaatteita, joku niissä vaa kiehtoo. Sanokaa pitäskö mun koittaa lopettaa tää harrastus vai jatkanko hyvällä omallatunnolla? Olen bi.

Kaisa Önlen

Hei Poju!

Sitä, että haluaa pukeutua tai laittautua toisen sukupuolen vaatteisiin tai muuten ilmaista toista kuin omaa sukupuoltaan, kutsutaan tranvestisuudeksi. Transvestisuus ei liity suoraan ihmisen seksuaaliseen suuntautumiseen eikä siihen, miten ihminen kokee oman sukupuolensa. Transvestiittimies on siis usein aivan sinut oman sukupuolensa kanssa vaikka haluaakin välillä pukeutua ns. vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin.

Transvestisuudessa ei ole mitään pahaa eikä sitä tarvitse väkisin yrittää lopettaa. Paljon enemmän haittaa voi olla siitä, jos yrittää väkisin olla jotakin muuta kuin on. Transvestisuuteen voi liittyä paljon väärää tietoa ja valitettavasti transvestiitit saattavat kohdata ennakkoluuloja ja syrjintää. Sinussa ja kiinnostuksessasi transvestisuuteen ei kuitenkaan ole mitään väärää!

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito

poika

mul ihan sama homma. saan paremmat orkut runkates ku hiplaan naisten alusvaatteita. varsinkii suuret rintsikat kiihottaa. niitä mulla on useemmat piilossa. ja pikkuhousuja ja sukkahousuja ja minihameita löytyy myös.

Pastellipallero :3

Heips! Ihana kuulla eri näkökulmiakin. Itellä rintsikoitten ja sellasten ”naisten” alusvaatteitten pito on ihan arkipäivää ni en oo ees miettiny tällee. Mulle se on ainaki ihan sama miten kukakin pukeutuu ja jos se tuntuu kivalta ni älä ihmeessä lopeta. Oon siis kyl kuullu et muutki pojat tekee noin. Ps. Ihanaa tietää et on muitaki panei täällä 🌸💕

Poitsu

Miekii käytän naisten alusvaatteita salaa. Kiva etten oo ainoa.

Joopa

Mistä te saatte niitä alusvaatteita? Olen 13-vuotias, ja olen kokeillu äitin rintsikoita. Sen pikkuhousut on liian isot mulle enkä niistä tykkää. En usko että oikeasti tykkään naisten alusvaatteista sen kummemmin, mutta käteen vetäessä olen niitä hipelöinyt ja hävettänyt jälkeen päin. Pikkusiskon pikkuhousut oli vähän liian pienet, niin ei mahtunu kunnolla päälle. Haluaisin sellaset ”omat” pikkuhousut ettei tarvi perheenjäsenten omia käyttää.

J [nimimerkki muutettu]

Itse tiedän pikkusiskoni käyttäneen boksereitani XD
Huomasin kerran, että sillä oli mun bokserit jalassa, kun se oli huoneessaan sängyssä mun bokserit jalassa. En sanonut sille mitään, mutta olin aika wtf silloin. Se oli kakstoista, enkä tiedä, mitä sen mielessä liikku.

Poika

kirppiksiltä löytyy kyllä. rohkeasti vaa ostoksille. nimimerkki alan harrastaja.

Tytsy

Moi. Tykkään ite käyttää poikien vaatteita ja mun mielestä ei myöskään siinä oo mitään vikaa, jos poika tykkää käyttää tyttöjen vaatteita.

Poika 12 v

Kerran jo nuorena pidin isosiskon pikkareita yhden päivän. Olin kymmenen silloin. Muistan kuinka jännältä se tuntu silloin. Tykkään kyllä myös olla ilman alushousuja mutta siitä olen ”jäänyt kiinni” joskus. Eli olin kai ykstoista, kun oli yks tilanne, jossa piti riisua päällyshousut äitin nähden. Ei se muuta ku kattonu, että ei ollut mitään päälltshousujen alla, kun vaihdoin toiset housut.
Pikku veli kans tietää kun joskus mentiin uimaan enkä pukenut kuin verkkarit jalkaan. Se ei kyllä myöskään välitä mitään. Joskus yöllä nukun kesällä alasti, ja sekin varmaan tiedetään. Joku on tullut herättämään ja sanon oota, puen housut. Sori, tuli nyt kirjoutettua ihan muuta kuin kysyttyä. En ole kuin kaks kertaa kokeillet naisten alusvaatteita, mutta ilman boksereita tai muita alushousuja oon välillä ollut, muttei koulussa kuitenkaan. Tosi jännältä tuntuu. Pitää vain sillai, ettei seiso muiden nähden.

nuorimies

mäkii tahtosin naisten alusvaatteita mut oon niin ujo etten kehtaa mennä ostamaa. mikä neuvoksi? mistä sais?

Tyttöpoika

Minulta saa shoppailuapua jos tarvitsette!!!!

Poika 15

Ite oon käyttäny nyt 3vuotta naisten alusvaatteita. En oo homo, femboy enkä trans. Itellä on jo kokoelma pikkareista muun muassa stringejä, brazilian ja cheeky. Noin 10 pikkuhousua, 2 paria legginsejä. Haluisin laajentaa kokoelmaa urheilurintsikoihin sekä perus rintsikoihin. Kotona tulee käyttettyä pikkareita sekä legginsejä (kohta rintsikoita). Käytän vain kotona. Itse saan kicksejä sekä tykkään siitä tunteesta minkä saan. Ostelen kivijalkakaupoista alushousuni H&M, Intersportista, stadiumista, Victorias secret ja Lindex. Haluisin saada jonkun tytön/naisen näkemyksen tästä hommasta eli seurustelisitteko pojan/miehen kanssa jos hän käyttää pikkuhousuja? Jos joku haluaa antaa vinkkejä Rintsikoihin niin olisin kiitollinen?

13v poika

Olen kerran kokeillut äitini alushousuja ja tykkäsin niistä niin voiko joku kertoa mistä saisi naisten alushousuja aika halvalla haluaisin alkaa käyttää niitä.

Jussi

kirppiksiltä löytyy jokaselle jotakin. maski vaa naamalle niin kukaan ei tunnista. sillee mä ite teen. ilman maskia en kyl kehtais ostaa naisten vaatteita;-}

Vastaa aiheeseen: Onko normaalia että tykkään käyttää naisten alusvaatteita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top