Siirry sisältöön
ongelmanuori

Hei olen 16-vuotias tyttö. Olen melkein koko ikäni nähnyt henkiä. Mutta olen siis uskossa joten olen päätellyt että ne henget on paholaisen lähettämiä. Sitä on jatkunut yli 10 vuotta.. Mä en enää tiiä onko se normaalia ja ne on siis minusta totta. Niinkun ne on. Mut tää on menny jo silleen liian pitkälle [osa tekstistä poistettu] Saan välillä jotain paniikki- ja ahdistuskohtauksia koska joku tarkkailee mua.. Vuos sitten puhuin kuraattorille mutta se sano että se on normaalia. onko tää siis normaali?!

MLL Ylläpito

Hei,

kirjoituksesi herättää huolta ja kuulostaa siltä, että sinun olisi hyvä jutella asiasta jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Löytyykö lähipiiristäsi ketään sellaista aikuista, vanhempasi tai joku sukulainen..? Koulussa terveydenhoitaja ja kuraattori ovat esimerkiksi sellaisia aikuisia, joita voit lähestyä ja jotka haluavat auttaa. Kerroitko vuosi sitten kuraattorille siitä, miten olet kokenut joutuvasi lievittämään tuskaasi? Itsensä satuttaminen on aina vakava asia ja olisi tärkeää, että kertoisit jollekin aikuiselle.

Sinun ei missään nimessä tulisi joutua ahdistumaan henkimaailman asioista.

Jos haluat keskustella luotettavan aikuisen kanssa nimettömänä, voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 arkisin klo 14-20 ja la-su klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun.

Näkee ja tuntee

Siis miten kuraattori voi sanoa, että se on normaalia?
Minä en näe henkiä (aurojen kanssa olen ollut tekemisissä).
Sinun pitäisi ehdottomasti puhua jollekkin, joka voisi auttaa!!!

ongelmanuori

joo luovitin sillon asian suhteen en oo sen jälkeen kertonu kellekkään en edes halua kertoa tästä vanhemmille. kummiskaan ne ei ymmärtäis mua..

girlie

Tiiän mistä sä puhut, oon nimittäin itekki uskossa. Asialle voidaan tehdä jotain, kuha vaan löydät oikeen seurakunnan ja sielt tyypin joka osaa auttaa. Juttele siis jollekin seurakunnan tyypille ja eti seurakunnista vastauksia. Ja pyydä et Jumala johdattaa sut oikeen henkilön luo, sen se varmasti tekee ku et luovuta! Myös esim Derek Princen opetukset on hyviä, kannattaa ettii niit vaik googlaamalla. Jeesus ei jätä sua tähän yksin kun vaa käännyt hänen puolee! :)

Vastaa aiheeseen: Onko tää ihan normaalia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top