Siirry sisältöön
saaaaaaaanakkp

Eilen illalla menin nukkumaan ja yhtäkkiä tuli sellainen olotila että jotain puuttuu mun elämästä. En osaa selittää sitä oloa kunnolla mut vähän väliä mun piti nousta istumaan ku oli vähän niinku pala kurkussa.
Sillo en tienny miten päin oisin ollu kun kaikki tuntu ihan hirveeltä. Mut ei tää olo tila ittestään siis tullut, olin just
samana päivänä jättäny kaverille viestin facebookissa etten enää kestä sitä, ja mun on pakko jättää se.
Sitten en saanu unta ja aukasin koneen, ja menin poistamaan sen viestin että saisin unta. Ja sit mä näin kyllä unta, mutta sellasta että tipun jonnekkin kuiluun.

Onko tämä ahdistusta???

Ditte- Verkk@ri

Moikka!

No vastaat jotenkin itsekkin siinä ainakin syyhyn. Se sun kaverillesi jättämä viesti sai sut ehkä tuntemaan syyllisyyttä tai ahdistusta tai jotain muuta sellasta? Ehkä pelkäsit miten kaverisi suhtautuisi viestiisi? Helpottiko viestin poistaminen?

Jos se pala kurkussa ja hirveä olo jatkuu kannattais sun varmaan jutella jollekkin aikuiselle, esim. vanhemmalle, sukulaislle, opettajalle… Kertoisit vaan että miltä susta tuntuu ja miksi luulet että se on niin. Ei varmaankaan olisi huono idea jutella siitä kaverista myös ja miten voisit tehdä sen kaverisi suhteen.

Toivottavasti sait jotain vinkkejä! Hauskaa kesää (:

Vastaa aiheeseen: Onko tämä ahdistusta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top