Siirry sisältöön
Masennus?

Lapsuuteni oli väkivaltainen, isäni on narsisti ja alkoholisti. Olin jtn. 6 v kun se alkoi, joten en tajunnut kuinka paha perheemme tilanne oli. Itkin joka ilta ja yö, ja aina eskariin mennessä olin todella väsynyt. Monesti iskä vietiin putkaan yöksi.
Nyt tilanne on pahentunut. Muutimme äidin ja 16 vuotiaan veljeni kanssa pari vuotta sitten 2 km päähän iskän talosta. Olen ollut koko ajan masentunut, [Osa viestistä poistettu] ja muutenkin olen koko ajan todella ”surullinen”. Usein kun olen yksin kotona, itken.
Yritin kertoo mun äitille, mut se sano mulle vihasesti et tällasil asioil ei saa leikkii. siit on puoltoist vuotta aikaa ku kerroin, ja en enää uskalla.
Terkkarilleki oon yrittäny mennä, mut en vaan uskalla. Mun voimat alkaa loppua… [Osa viestistä poistettu]
Ja jooko, hyväksykää tää mun aihe keskusteluihin, pakko saada apuu muilta nuorilta! (Oon nyt 11v..)

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”Masennus?”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Onko tämä masennusta kun…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top