Siirry sisältöön
onko normaalia

moi olen koht 15 ja onko normaalia että välillä tulee tunne jossa hengitän joko nopeesti tai kauheen raskaaksi ottaa keuhkoist ja käperryn sängyn nurkkaa ja joko hieron jalkaa toisen jalkaa vaste ja tulee aik usein mut ei aina mielee itse tuhosii asioit joskus oon miettinyt et kaikilla ois helpompaa ilman muo
toi on ollu ain välil mieles nyt se on ollu ehk melkee 2 kk enemmän mieles ja tullu tollasii
onks toi ihan normaaliia ???
( jos ei oo normaalia nii mikä miul ois?)
oon miettiny aik usein myös mitä on elämän tarkoitus ?

jos kysyn silt yhel tyypilt se vaa sanoo syyä :3 otan ton sil tyylil et sitä ei oikee kiinosta toi mun ajatus ja ottaa sen läpällä:/

HotChocolate

En ole lääkäri joten en tiedä varmaksi sanoa mikä sulla on, mutta jos sua tosiaan ahdistaa ja ajattelet itsetuhoisia tai muuten vaan häiritseviä ajatuksia usein ja haluat niistä eroon, niin olisi tosi tärkeetä että puhuisit siitä jollekin? Esim. vanhemmille, muulle perheelle tai vaikka koulupsykologille tai -kuraattorille? Jos et uskalla kertoa sitä kasvotusten, voit yrittää vaikka kirjoittaa kirjeen, tulostaa ”Huoli Puheeksi – lomakkeen” ja täyttää sen, tai vaikka lähettää sähköpostia?
Kenenkään ei nimittäin pitäisi jäädä yksin huoliensa kanssa ja apua kyllä löytyy kunhan sitä pyytää! :)

Elämän tarkoitusta tuskin kukaan ihminen ”tietää” varmasti, joku tarkoitus sillä varmasti on mutta itse uskon että elämän tarkoitus on elää mahdollisimman hyvin ja olla vaan onnellinen, auttaa toisia hädässä ja pitää hauskaa, ja tietysti kristittynä uskon myös että elämän tarkoitukseen kuuluu myös Jumalaan, Jeesukseen ja Pyhään Henkeen uskominen ja heihin luottaminen, onhan Jumala meidät luonut, Hän sen elämän tarkoituksen ainakin tietää.
Mutta tosiaan, en osaa vastata siihen varmasti, mutta ihmisillä on erilaisia näkökulmia siihen kysymykseen ja jos sua kiinnostaa saada niitä selville, netissä varmasti löytyy keskustelupalstoja missä voit tätä kysymystä miettiä muiden (ikäistesi?) kanssa!

Mutta oot arvokas ja rakastettu, kaunis ja kiva ihminen varmasti, ja jaksa taistella vielä, luovuttaminen on huono ratkaisu! Paljon siunausta ja tsemppiä , toivottavasti osasin vastata edes jotenkin! :)

Vastaa aiheeseen: onks mul joku vai

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top