Siirry sisältöön
poju 13v

voinko pussata poikaa vai onko se homoa? Tekisi mieli mennä vähän pidemmälle ja fantasioin muista pojista (oon ite 13v poju) Haluisin silleen mun serkkua mut onkse jo sairasta? Mua ei kiihota tytöt yhtään mut en haluu kyl homokaa olla mut silleen miehetki maistuis. Onks tää normaalia?

F

On normaalia.

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

On normaalia olla homo. Serkku… jos multa kysytää, se on jo aika sairasta. Mut mitä vikaa homoudes on?

Tyttö oon juu

Jos ei tunnu mitään tyttöjä kohtaan niin taidat olla homo, mä tykkään tytöistä ja pojista ja se oli alus vähä outoo hyväksyy ittelleni, mut nyt se vaan on osa mua ja pidän itsestään selvyytenä et voin ihastuu ihmiseen ihan sama sukupuolesta kunha hyvä luonne ja hyvän näköinen.
Voit googlettaa eri seksuaalisuuksia ja selvittää mikä oot, ei sitä tartte tietää, mutta se voi auttaa jos ei oo varma tms.
:) Seksuaalisuutta ei voi itse päättää joten jos oot homo ja et halua, sun pitää vaan yrittää hyväksyy asia.

siivekästä

En oo mikään oikeesti ihminen sanoo mut jos et koe kiinnostusta etkä haluu vastakkaista sukupuolta nii etkai sä sit hetero oo??

:-)

Toi voi tietty olla vaa vaihe, mut jos oot homo ni ei auta muu ku hyväksyy ittensä

äitis

homo oot mutta älä serkkunkaa tee mitää

14v tyttö;D

juuu on normaalia olla homo, go for it tee miten sun sydän sanoo!! <3
(älä serkun kaa tho)

oma mielipide

eikai siin mitää väärää oo olla homo, mutta kannattaa kysellä vähän että onko toinen messis siin jutus.
ite en serkun kaa khyl alkais.. mutta tee mitä teet :D

micevaan

mun mielest sun pitäis hyväksyy itses sellasena ku oot. miks änkeytyy hetero lokeroon jos kerra naiset ei kiinnosta ja miehet sen sijaan kiinnostaa?? ”en haluu olla homo” pelkääks sä miten muut reagois vai mist on kyse? Toivon et oot viel joku päivä fine sun seksuaalisuuden kanssa! Tsemppiä jatkoon

sjaas

NO myös tuon ikäsenä kerran [Osa tekstistä poistettu.] runkattiin yhessä. Se oli sellanen kokeilu, eikä me sitä tehty toista kertaa. Ei kyl pussattu ja koskemistaki oli vain sillai, että toistemme munia kokeiltiin kädellä.

Udjsl

On ehkä vähän homoa…Mut ei siinä oo mitään pahaa

LukkeLokki

Kuules, taidat olla homo. Mutta se on ihan tavallista, ei kannata hävetä itseään sen takia. Serkku juttu tosin saattaa olla hieman huolestuttava

Kapu 07

Homous on ookoo. Ei tarvitse määritellä omaa seksuaalisuuttaan heti, mutta et ole hetero jos pussailet poikia (paitsi kaverimielessä, koska heteropoikien välinen läheisyys on ihan okei). Jos tykkäät serkustasi, se ei ole sairasta mutta insesti ei ole ookoo.

Tyttö

Molemmat on ok kato vaan että se serkku on kaukainen sukulainen

Vastaa aiheeseen: onks tää homoo?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top